Beter Bed en vtwonen

Je kent ze wel. Die woonprogramma’s waarbij mensen een paar dagen hun huis uitgelokt worden, om vervolgens verrast over de drempel van hun vernieuwde woning te stappen en een compleet opgefrist interieur aan te treffen. Omdat wij bij Beter Bed altijd openstaan voor een lekkere portie wooninspiratie, én natuurlijk omdat ook wíj smullen van het programma vtWonen ‘Weer verliefd op je huis’, werken we ook dit jaar actief mee aan de metamorfoses van drie slaapkamers. Benieuwd naar de slaapkamer make-overs? Bekijk dan de eerste aflevering op zondag 29 oktober 2023!

Seizoen 2023-2024

Yes! Het nieuwe seizoen van vtwonen 'Weer verliefd op je huis!' is weer van start gegaan. Dit jaar zijn wij weer van de partij om te doen wat wij het allerliefste doen: de slaapkamer met onze producten omtoveren naar de ultiemedroomplek. Voor comfortabele nachten maar zeker ook om heerlijk in tot rust te komen met je ogen open. Bekijk de complete make-overs en shop jouw favoriete items! 

29 oktober 2023 - Tula en Samantha

Het is alweer zeven jaar geleden dat Tula bij Samantha intrekt in haar eengezinswoning in Houten. Inmiddels wonen ze met hun dochter Liv en zoontje Fedder samen. De inrichting staat nog steeds in het teken van Samantha en haar ex. Tijd voor verandering dus. Oók in de slaapkamer. Hoe, daar komen ze met twee totaal uiteenlopende smaken maar niet uit. Of het uiteindelijk gelukt is? Kijk maar mee!

12 november 2023 - Fleur en Ocke

Yes! Dit seizoen kun je ons weer bewonderen in het bekende woonprogramma 'vtwonen weer verliefd op je huis'. Dit keer zetten we verschillende producten uit onze Kårlsson collectie in de spotlight. In de tweede make-over toveren we de slaapkamer van deelnemers Fleur en Ocke om van Canadese winters naar licht en fris in één. Boxspring Solid Lina is in deze make-over het stralende middelpunt. Nieuwsgierig naar de volledige make-over? Kijk dan mee!

Seizoen 2022-2023

Het nieuwe seizoen van vtwonen ‘Weer verliefd op je huis!’  is weer begonnen. Wij zijn erbij om te doen wat wij het allerliefste doen: de slaapkamer met onze producten omtoveren naar een ultieme droomplek. Eentje waar je vooral heerlijk kunt slapen, maar ook héél graag je ogen openhoudt. Bekijk de complete make-overs en shop jouw favoriete items!

25 september 2022 - Meindert en Sandra

Meindert en Sandra uit Alkmaar verhuisden vorig jaar naar een karakteristieke stolpboerderij. Een nieuwe inrichting is gewenst, maar wat o wat gaat het worden? Ze waagden zelf al een poging om hun slaapkamer aan te pakken, maar dat wilde maar niet lukken. Het blijft saai. Tijd voor het echte werk! Kijk je mee?

9 oktober 2022 - Harold en Annemarie

Harold en Annemarie vinden drie jaar geleden hun nieuwbouw droomhuis in IJmuiden aan de rand van de duinen. Dat de oubollige meubels van 20 jaar oud hier niet meer in passen is duidelijk. Maar samen komen ze er niet uit. Het ontbreekt aan sfeer en eenheid, ja ook in de slaapkamer. Totdat vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’ langskomt!

Seizoen 2021-2022

Yes! We kunnen weer genieten van een nieuw seizoen van vtwonen 'Weer verliefd op je huis'! Wij staan in de startblokken om de slaapkamers een geweldige make-over te geven! Ben je benieuwd naar de resultaten? Kijk dan verder en shop jouw favoriete producten!

10 oktober 2021 - Priscilla en Bengt

Haar woonstijl is landelijk en die van hem strakker dan strak. Oei. Dat klinkt weer als een typisch ‘vtwonen weer verliefd op je huis’- dilemma. Dit keer bij Priscilla en Bengt in Bergschenhoek. Maar gelukkig is ook bij deze make-over alles weer goed gekomen. Meer dan zelfs. Waar wij het meest enthousiast over zijn? De slaapkamer natuurlijk! Kijk je mee?

7 november 2021 - Jill en Maik

Wat als je huis maar geen thuis wil worden? Juist! Dan wordt het hoog tijd voor ‘vtwonen weer verliefd op je huis’. Na de aankoop van hun nieuwbouwwoning in Heiloo lukt het Jill en Maik maar niet om er een sfeervol geheel van te maken. Maik mist de romantische, natuurlijke vibe en Jill de strakke, industriële touch. Jep, je raadt het al: ook de slaapkamer én de nachtrust van het stel zijn toe aan een flinke oppepper. Benieuwd naar het resultaat?

14 november 2021 - Suus en Hank

Suus houdt van romantisch en rond en Hank van industrieel en strak: dé perfecte ingrediënten voor een nieuwe slaapkamer make-over in ‘vtwonen weer verliefd op je huis. Ook heeft dit stel uit Haarlem héél hard een nieuw bed nodig. Hoog tijd dus voor een nieuwe slaapkamer én een goede nachtrust.

Seizoen 2020-2021

Het is weer tijd voor een nieuw seizoen van vtwonen 'Weer verliefd op je huis'! Wederom toveren wij een aantal slaapkamers om tot de slaapkamer van je dromen, zodat jij weer verliefd wordt op je huis! Benieuwd naar de slaapkamer make-overs van dit jaar en onze producten in de afleveringen? Kijk dan snel verder en shop jouw favoriete look! 

22 november - Miriam en Perry

Grote kans dat jij net weer zat te smullen van de nieuwste aflevering van ‘vtwonen weer verliefd op je huis’. Wij in ieder geval wel! Vooral van de slaapkamer make-over natuurlijk! Onze favoriete plek in élk huis. En op deze pagina genieten we gewoon nog even door. Kijk jij ook nog een keer mee naar de prachtige slaapkamer make-over bij Miriam en Perry in Utrecht?

29 november - Murkje en Joery

Yes, daar waren we weer! Was wat het een fijne aflevering van ‘vtwonen weer verliefd op je huis’. Wij zijn in ieder geval weer héél erg verliefd geworden op de slaapkamer. Wat een plaatje! We zetten hier daarom met alle liefde nog een keer alle mooie producten voor je op een rijtje. Inclusief de uiterst fijne sfeer van de slaapkamer van Murkje en Joery in Haarlem!

6 december - Esther en Raymond

Dat was hem dan weer voor dit seizoen: onze laatste slaapkamer make-over in ‘vtwonen weer verliefd op je huis’. Maar het was zeker niet zomaar de laatste! Heb jij ook zo genoten? Of heb je hem gemist? Niet getreurd! We nemen je nog een keer mee naar deze prachtige slaapkamer zodat je alles nog eens op je gemak terug kunt kijken. Veel plezier!

Seizoen 2019-2020

Ook in dit seizoen van vtwonen 'Weer verliefd op je huis' werken we weer mee aan fantastische slaapkamer-makeovers. Benieuwd hoe jij ook weer verliefd kan worden op je slaapkamer? Bekijk dan alle artikelen uit de aflevering en shop the look!

10 november - Rianne en Roel

Yes! Vanavond was het weer tijd voor een make-over in het tv-programma ‘vt-wonen weer verliefd op je huis’. Voor de slaapkamer mocht de rol van Beter Bed natuurlijk niet ontbreken. Kijk je nog een keertje mee naar het verbluffende eindresultaat en onze mooie producten in de slaapkamer bij Rianne en Roel uit Uden?

24 november - Ingmar en Denise

Ook vanavond kon je weer genieten van een nieuwe make-over in het tv-programma ‘vt-wonen weer verliefd op je huis’. Natuurlijk speelde ook dit keer Beter Bed weer een prominente rol in de inrichting van de slaapkamer. Bekijk op je gemak nog eens het prachtige eindresultaat en de gave producten van Denise en Ingmar uit Alkmaar!

8 december - Lieke en Tom

Heb jij de aflevering van ‘vtwonen weer verliefd op je huis’ ook weer gezien? Wat een uitdaging was het weer voor styliste Fietje om van twee uiteenlopende smaken een mooi en gezellig geheel te maken. Ook het eindresultaat van de slaapkamer liegt er niet om. Bekijk op je gemak nog eens het mooie resultaat en de prachtige producten bij Lieke en Tom uit Berkel Enschot.

Seizoen 2018-2019

Tijdens het afgelopen seizoen vtwonen Weer verliefd op je huis werkten we mee aan drie slaapkamer metamorfoses. Hieronder zie je de resultaten én shop je de producten uit de aflevering.

16 september - Lisette en Joop

De nieuwe woon- en slaapkamer van Lisette & Joop waren op 16 september 2018 in alle Nederlandse huiskamers te bewonderen. De opdracht was een sfeervol geheel te creëren, de ruimte beter te benutten en hun nogal uiteenlopende voorkeuren en wensen succesvol samen te voegen. Zij droomt namelijk over een Ibiza-look met kleur en tierelantijnen en hij is vooral fan van eenvoudig, bruin en praktisch. Strak meets prullaria dus. Mission impossible? Echt niet!

25 november - Marco en Yvette

Tijd voor verandering! Marco en Ivette wonen met hun twee kinderen alweer bijna vijftien jaar in een drive-in woning in Velserbroek. Na al die jaren is het tijd om het huis eens flink aan te pakken! De uitdaging? Ze kunnen beiden geen knopen doorhakken. Ai, lastig! En dat begint al met de vraag wáár ze gaan slapen. Want dat kan in hun geval ook beneden of toch beter boven?! En hoe richt je nou een slaapkamer in?

2 december - Hilde en Gerrit

En… Heb jij ook weer zo genoten? De nieuwste aflevering van ‘vtwonen weer verliefd op je huis’ was te bewonderen op SBS6. En hoe! Dit keer reisden we af naar Dronten om de slaapkamer van Hilde en Gerrit een prachtige make-over te geven. Het resultaat? Adembenemend!

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing