Shop nu met 15% éxtra korting, gebruik de code herfst15

14 : 16 : 9
50
Beter Bed vt wonen

Beter Bed en vtwonen

Je kent ze wel. Die woonprogramma’s waarbij mensen een paar dagen hun huis uitgelokt worden, om vervolgens verrast over de drempel van hun vernieuwde woning te stappen en een compleet opgefrist interieur aan te treffen. Omdat wij bij Beter Bed altijd openstaan voor een lekkere portie wooninspiratie, én natuurlijk omdat ook wíj smullen van het programma vtWonen ‘Weer verliefd op je huis’, werken we ook dit jaar actief mee aan de metamorfoses van drie slaapkamers. Benieuwd naar de slaapkamer make-overs? Bekijk dan de eerste aflevering op zondag 22 november 2020!

Seizoen 2021-2022

Yes! We kunnen weer genieten van een nieuw seizoen van vtwonen 'Weer verliefd op je huis'! Wij staan in de startblokken om de slaapkamers een geweldige make-over te geven! Ben je benieuwd naar de resultaten? Kijk dan verder en shop jouw favoriete producten!

10 oktober 2021 - Priscilla en Bengt

Haar woonstijl is landelijk en die van hem strakker dan strak. Oei. Dat klinkt weer als een typisch ‘vtwonen weer verliefd op je huis’- dilemma. Dit keer bij Priscilla en Bengt in Bergschenhoek. Maar gelukkig is ook bij deze make-over alles weer goed gekomen. Meer dan zelfs. Waar wij het meest enthousiast over zijn? De slaapkamer natuurlijk! Kijk je mee?

 

Bekijk het resultaat

Seizoen 2020-2021

Het is weer tijd voor een nieuw seizoen van vtwonen 'Weer verliefd op je huis'! Wederom toveren wij een aantal slaapkamers om tot de slaapkamer van je dromen, zodat jij weer verliefd wordt op je huis! Benieuwd naar de slaapkamer make-overs van dit jaar en onze producten in de afleveringen? Kijk dan snel verder en shop jouw favoriete look! 

22 november - Miriam en Perry

Grote kans dat jij net weer zat te smullen van de nieuwste aflevering van ‘vtwonen weer verliefd op je huis’. Wij in ieder geval wel! Vooral van de slaapkamer make-over natuurlijk! Onze favoriete plek in élk huis. En op deze pagina genieten we gewoon nog even door. Kijk jij ook nog een keer mee naar de prachtige slaapkamer make-over bij Miriam en Perry in Utrecht?

 

Bekijk het resultaat

29 november - Murkje en Joery

Yes, daar waren we weer! Was wat het een fijne aflevering van ‘vtwonen weer verliefd op je huis’.  Wij zijn in ieder geval weer héél erg verliefd geworden op de slaapkamer. Wat een plaatje! We zetten hier daarom met alle liefde nog een keer alle mooie producten voor je op een rijtje. Inclusief de uiterst fijne sfeer van de slaapkamer van Murkje en Joery in Haarlem!

 

Bekijk het resultaat

6 december - Esther en Raymond

Dat was hem dan weer voor dit seizoen: onze laatste slaapkamer make-over in ‘vtwonen weer verliefd op je huis’. Maar het was zeker niet zomaar de laatste! Heb jij ook zo genoten? Of heb je hem gemist? Niet getreurd! We nemen je nog een keer mee naar deze prachtige slaapkamer zodat je alles nog eens op je gemak terug kunt kijken. Veel plezier!

 

Bekijk het resultaat

Seizoen 2019-2020

Ook in dit seizoen van vtwonen 'Weer verliefd op je huis' werken we weer mee aan fantastische slaapkamer-makeovers. Benieuwd hoe jij ook weer verliefd kan worden op je slaapkamer? Bekijk dan alle artikelen uit de aflevering en shop the look!

8 december - Lieke en Tom

Heb jij de aflevering van ‘vtwonen weer verliefd op je huis’ ook weer gezien? Wat een uitdaging was het weer voor styliste Fietje om van twee uiteenlopende smaken een mooi en gezellig geheel te maken. Ook het eindresultaat van de slaapkamer liegt er niet om. Bekijk op je gemak nog eens het mooie resultaat en de prachtige producten bij Lieke en Tom uit Berkel Enschot.


Bekijk het resultaat

24 november - Ingmar & Denise

Ook vanavond kon je weer genieten van een nieuwe make-over in het tv-programma ‘vt-wonen weer verliefd op je huis’. Natuurlijk speelde ook dit keer Beter Bed weer een prominente rol in de inrichting van de slaapkamer. Bekijk op je gemak nog eens het prachtige eindresultaat en de gave producten van Denise en Ingmar uit Alkmaar! 

 

Bekijk het resultaat

10 november - Rianne & Roel

Yes! Vanavond was het weer tijd voor een make-over in het tv-programma ‘vt-wonen weer verliefd op je huis’. Voor de slaapkamer mocht de rol van Beter Bed natuurlijk niet ontbreken. Kijk je nog een keertje mee naar het verbluffende eindresultaat en onze mooie producten in de slaapkamer bij Rianne en Roel uit Uden?

 

Bekijk het resultaat

Seizoen 2018-2019

Tijdens het afgelopen seizoen vtwonen Weer verliefd op je huis werkten we mee aan drie slaapkamer metamorfoses. Hieronder zie je de resultaten én shop je de producten uit de aflevering.

2 december -  Hilde & Gerrit

En… Heb jij ook weer zo genoten? De nieuwste aflevering van ‘vtwonen weer verliefd op je huis’ was te bewonderen op SBS6. En hoe! Dit keer reisden we af naar Dronten om de slaapkamer van Hilde en Gerrit een prachtige make-over te geven. Het resultaat? Adembenemend!  

 


Bekijk het resultaat

25 november - Marco & Ivette

Tijd voor verandering! Marco en Ivette wonen met hun twee kinderen alweer bijna vijftien jaar in een drive-in woning in Velserbroek. Na al die jaren is het tijd om het huis eens flink aan te pakken! De uitdaging? Ze kunnen beiden geen knopen doorhakken. Ai, lastig! En dat begint al met de vraag wáár ze gaan slapen. Want dat kan in hun geval ook beneden of toch beter boven?! En hoe richt je nou een slaapkamer in? 

 

Bekijk het resultaat
 
 

16 september - Lisette & Joop

De nieuwe woon- en slaapkamer van Lisette & Joop waren op 16 september 2018 in alle Nederlandse huiskamers te bewonderen. De opdracht was een sfeervol geheel te creëren, de ruimte beter te benutten en hun nogal uiteenlopende voorkeuren en wensen succesvol samen te voegen. Zij droomt namelijk over een Ibiza-look met kleur en tierelantijnen en hij is vooral fan van eenvoudig, bruin en praktisch. Strak meets prullaria dus. Mission impossible? Echt niet!


Bekijk het resultaat
 

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing