Oud matras inruilen = 15% éxtra korting

4 : 17 : 19
7

Het kan écht: weer verliefd op je slaapkamer met Beter Bed!

Yes! Vanavond was het weer tijd voor een make-over in het tv-programma ‘vt-wonen weer verliefd op je huis’. Voor de slaapkamer mocht de rol van Beter Bed natuurlijk niet ontbreken. Kijk je nog een keertje mee naar het verbluffende eindresultaat en onze mooie producten in de slaapkamer bij Rianne en Roel uit Uden?

Industrieel en knus in één slaapkamer 

Hij houdt van industrieel en natuurlijke materialen met een vleugje Bohemian. Denk aan hout, eiken, leer, stoer, beton, zwart staal en een grote plant. Zij houdt van diverse stijlen, knus en zeker niet kil. Tja, hoe maak je hier nou één stijlvolle slaapkamer van? Nou, met onze prachtige, tijdloze Kårlsson boxspring Unik Tunn, gecombineerd met de juiste accessoires en knus beddengoed. Een plaatje van een kamer toch? Ook wij zijn verliefd!

De hoogste tijd voor de inrichting! 

Roel en Rianne verhuisden twee jaar geleden samen met hun twee kinderen Maud en Jip naar een twee-onder-een kapwoning. Door een moeilijke periode stond hun hoofd echter niet naar de inrichting. Daarbij maakt de ronde uitbouw het lastig om eenheid te krijgen. Waar Roel bevlogen is met het opdoen van inspiratie en bedenken van losse plannetjes, wil Rianne het liefst één groot plan voor de hele woonkamer. Een heuse uitdaging voor vtwonen styliste Fietje waarbij de slaapkamer zeker niet wordt overgeslagen!

 

Word ook weer verliefd op jouw slaapkamer:


Shop alle artikelen 

 

Heb jij de aflevering gemist? Bekijk de aflevering hier terug

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing