Oud matras inruilen = 15% éxtra korting

5 : 6 : 20
13
Vtwonen Haarlem 2021

Rust, rust en nog eens rust in de slaapkamer

Suus houdt van romantisch en rond en Hank van industrieel en strak: dé perfecte ingrediënten voor een nieuwe slaapkamer make-over in ‘vtwonen weer verliefd op je huis. Ook heeft dit stel uit Haarlem héél hard een nieuw bed nodig. Hoog tijd dus voor een nieuwe slaapkamer én een goede nachtrust.

Dat er wel wat nieuw leven in de slaapkamer van Suus en Hank geblazen mag worden, da’s duidelijk! Maar hoe doe je dat als de smaken zo uit elkaar liggen? Fietje, de vtwonen stylist weet daar gelukkig wel raad mee. Rust, rust en nog eens rust is haar toverwoord. Want precies dát is waar het stel behoefte aan heeft. En zeker in de slaapkamer.

Bekijk de artikelen uit deze aflevering:

Vtwonen Haarlem 2021

Boxspring Kårlsson Attraktiv Runda: de ultieme basis voor rust

Als je het doet, moet je het goed doen, dus koos Fietje voor een nieuwe boxspring: onze elektrisch verstelbare Kårlsson Attraktiv Runda. En dat is natuurlijk de ultieme basis om volledig tot rust te kunnen komen. Tijdens het herstellen in de nacht, maar ook tijdens de ontspannen momenten wanneer er niet geslapen wordt. Zo zit je met één druk op de knop rechtop om heerlijk een boek te lezen of jezelf te verliezen in je lievelingsserie. De boxspring combineert beide interieursmaken perfect en heeft voor zowel Suus als Hank een matras dat precies past bij hun persoonlijke slaapwensen. Niets meer aan doen!

Vtwonen Haarlem 2021

Beddengoed dat er toe doet!

Daarnaast brengt Fietje de rust terug door het drukke behang op de muren te vervangen door een rustige donkerbruine tint. Zij combineert deze kleur met dezelfde geeltint als in de woonkamer én met warme houtkleuren. Deze kleurencombinatie trekt Fietje door in het beddengoed met dekbedovertrek Earth van vtwonen in de donkerbruine tint gecombineerd met hetzelfde dekbedovertrek Earth in een lichtpaarse tint. Dit versterkt de kalme sfeer, waardoor de slaapkamer echt een plek wordt waar het stel heerlijk tot rust kan komen. De sierkussens Pagode van Kaat Amsterdam en Claire van Essenza zorgen voor kleur en meer levendigheid. Nachtkastje Tokio van Beter Bed Select, tafellamp Globular Mushroom en alarmklok Mini Cube van PT Living zijn een goede match met de antraciet kleur van de boxspring en maken het plaatje compleet.

Vtwonen Haarlem 2021

Ook weer verliefd worden op jouw slaapkamer?

Krijg jij na het zien van al dit moois ook zin om in je slaapkamer aan de slag te gaan? Je hele slaapkamer verbouwen is echt niet altijd nodig. Ook met nieuw beddengoed en een likje verf zet je in een mum van tijd al een nieuwe sfeer in je slaapkamer neer. Toch toe aan een nieuw bed en beter slapen? Laat je online of in onze winkel inspireren en adviseren. Jouw droombed of -boxspring zit er zeker tussen!

Vtwonen Haarlem 2021

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing