VT Wonen

Alwéér verliefd! Dit keer op de slaapkamer van Hilde en Gerrit

En… Heb jij ook weer zo genoten? De nieuwste aflevering van ‘vtwonen weer verliefd op je huis’ was te bewonderen op SBS6. En hoe! Dit keer reisden we af naar Dronten om de slaapkamer van Hilde en Gerrit een prachtige make-over te geven. Het resultaat? Adembenemend! 

Hilde en Gerrit maken in 2008 samen een nieuwe start als samengesteld gezin. Wat een gezelligheid! Helaas breekt tegelijkertijd de financiële crisis uit, waardoor ze beiden hun oude huizen niet verkocht krijgen. Heel veel zware en soms zelfs driedubbele lasten volgden. Van hun nieuwe huis hebben ze hierdoor nog nooit écht een thuis kunnen maken. Hoog tijd om hier wat aan te doen!

Van sfeerloos naar sfeervol

De oude slaapkamer van Hilde en Gerrit is allesbehalve sfeervol. Toen hun jongste zoontje Gabor acht jaar geleden werd geboren, was er geen vrije slaapkamer meer over. Daarom sliep hij noodgedwongen vier jaar lang bij hen op de kamer. 

Een gewoonte die er behoorlijk is ingesleten, want nog altijd ontbijten ze iedere ochtend met Gabor in hun slaapkamer op zolder. Ze genieten dan samen op het bankje met de tv aan. Geen overbodige luxe dus dat dit een gezellige en sfeervolle plek wordt!
 

De uitdaging voor de slaapkamer

De uitdaging voor de stylist? De verschillende smaken van Hilde en Gerrit! Deze zijn namelijk vrij uiteenlopend te noemen. Hilde is dol op een zacht interieur. Het liefste ziet ze veel wit gecombineerd met hout en pasteltinten. Ze is zeker niet vies van een beetje romantiek. Gerrit houdt juist van een modern en strak interieur. Véél te strak, vindt Hilde en het hoogglans waar hij van houdt vindt ze zelfs vreselijk…  Gelukkig weet vtwonen stylist Marianne Luning hier wel raad mee.

Slaapkamer make-over Dronten
Make over

Een heerlijk bed als middelpunt

Voor de nieuwe slaapkamer van Hilde en Gerrit was het meteen duidelijk voor welk bed we kozen: de boxspring Kårlsson Silkeborg Lina in een elektrisch verstelbare uitvoering. Heerlijk! Deze boxspring helpt Hilde en Gerrit om maximaal tot rust te komen. Natuurlijk iedere nacht dankzij een heerlijk ligcomfort en een goede lichaamsondersteuning. Maar ook op tig andere manieren nodigt dit bed uit tot ontspanning. Zo kunnen Hilde en Gerrit hun dagelijkse ontbijtmomentjes met zoontje Gabor heerlijk vanuit bed voortzetten. En, doordat ze het bed elektrisch kunnen verstellen en eenvoudig rechtop kunnen zetten, is tv kijken vanuit bed tegenwoordig ook een heerlijk rustmomentje. De boxsprings van Kårlsson laten je zo maximaal genieten van je slaapkamer als dé plek om volledig tot rust te komen.

De slaapkamer make-over

Een make-over was het zeker! De before slaapkamer straalde weinig knusheid uit en was vooral praktisch ingericht. Wat een verschil met de after slaapkamer! Kijk nou toch wat een schitterende slaapkamer! Stylist Marianne wist op subtiele wijze de romantische en moderne interieurstijlen te combineren tot een prachtig geheel. Door de grijs- en blauwtinten terug te laten komen in de verschillende elementen, blijft de eenheid uitstekend bewaard. De boxspring is het middelpunt van de slaapkamer en heeft een mooie, grijze kleur. De strakke lijnen van de box zelf combineren super met het hoofdbord waarbij de lijnen zachter en speelser zijn.  En Hilde en Gerrit? Die zijn net als wij weer he-le-maal verliefd op hun slaapkamer! Slaapkamer make-over vt wonen Dronten

Zin in verandering?

We begrijpen dat je handen beginnen te jeuken bij het zien van al dit moois! Je hoeft echt niet meteen heel je slaapkamer te verbouwen voor een verrassend effect. Ook met kleine aanpassingen tover je al snel een andere sfeer in je slaapkamer. Met een nieuw dekbedovertrek en sierkussentjes bijvoorbeeld. Ben je wel toe aan een Beter Bed? Online en in onze winkels vind je volop slaapkamerinspiratie van boxspring tot matrassen en beddengoed!

 

Bekijk alle VT wonen make-overs i.s.m. Beter Bed

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing