Vtwonen Utrecht

Van allegaartje naar droomslaapkamer

vtwonen weer verliefd op je huis

Grote kans dat jij net weer zat te smullen van de nieuwste aflevering van ‘vtwonen weer verliefd op je huis’. Wij in ieder geval wel! Vooral van de slaapkamer make-over natuurlijk! Onze favoriete plek in élk huis. En op deze pagina genieten we gewoon nog even door. Kijk jij ook nog een keer mee naar de prachtige slaapkamer make-over bij Miriam en Perry in Utrecht?

Shop nu de producten uit deze aflevering!

Bed Craft
Dekbedovertrek Nora
Sprei Lapland
Sierkussen Pagode
Dekbedovertrek Shizu
Pocketveermatras platinum pocket foam
lattenbodem Bossflex 400 vlak
Dekbed vierseizoenen synthetisch
Hoofdkussen Kapok
Molton
Hoeslaken Jersey

Twee uiteenlopende smaken

De belangrijkste ingrediënten voor een ouderwets goede make-over waren in Utrecht weer volop aanwezig: zéér uiteenlopende woonsmaken. Waar Miriam graag meer kleur en warmte ziet, kan het voor Perry niet strak en zwart-wit genoeg zijn.

 

Werk aan de winkel!

De oude slaapkamer straalt totaal geen eenheid uit en is een mengelmoes van stijlen. De indeling is allesbehalve optimaal. Hoe creëer je nou rust en warmte in deze kamer, terwijl je zonder al te veel poespas ook rekening houdt met de voorkeur van Perry voor strak en minimalistisch? Werk aan de winkel voor stylist Liza dus!

Vtwonen make-over
Vtwonen aflevering 2

Bed Craft voor een stevige basis

Als stevige basis koos Liza voor ons o zo mooie bed Craft uit de Beter Bed Select collectie. Het bed kenmerkt zich door ruwe vormen en materialen en past zo perfect bij de down-to-earth trend die we op dit moment veel terug zien. Ja, natuurlijke materialen zijn hot, hot, hot! De vormgeving van bed Craft combineert een rustieke, eikenhoutkleur met een robuust stalen frame. Hierdoor kies je voor een warm én stoer fundament. Weet je wat nou zou handig is van dit bed? Je koopt hem exclusief bedbodem en matras waardoor je het slaapcomfort geheel persoonlijk afstemt op je eigen lichaam en wensen. Want eerlijk, hoe mooi je slaapkamer ook is, een fijn bed blijft natuurlijk het allerbelangrijkste voor je nachtrust.
 

Beddengoed in natureltinten voor natuurlijke rust

Op de muur ging stylist Liza voor Flexa’s kleur van het jaar 2021: Brave Ground. Een warme terrakleur die supergoed matcht met natureltinten. Zo wordt de down-to-earth trend goed doorgetrokken. Het beddengoed maakt dit plaatje helemaal af. Zandkleuren worden gecombineerd met wittinten voor een natuurlijke, rustige sfeer. Ze koos onder andere voor de naturel dekbedovertrekken Nora van Heckett & Lana en Shizu van Kayori. Met Sprei Lapland van Kaat Amsterdam en diverse sierkussentjes in dezelfde tinten wordt het één mooi geheel. Niets meer aan doen!

Opnieuw verliefd worden op jouw slaapkamer?

En dat vonden Miriam en Perry zelf ook. Net als wij, zijn ook zij weer helemaal verliefd op hun slaapkamer! Krijg jij nu ook zin om in je slaapkamer aan de slag te gaan? Je hele slaapkamer verbouwen is echt niet altijd nodig. Ook met nieuw beddengoed en een likje verf zet je  in een mum van tijd al een nieuwe sfeer in je slaapkamer neer. Toch toe aan een nieuw bed? Laat je online of in onze winkel inspireren en adviseren. Jouw droombed zit er zeker tussen! En vergeet niet om volgende week weer te kijken naar een nieuwe slaapkamer make-over.

Vtwonen aflevering 1
Word ook weer verlied op jouw slaapkamer

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing