‘En weer een stel verliefd op hun slaapkamer met Beter Bed!’

Ook vanavond kon je weer genieten van een nieuwe make-over in het tv-programma ‘vt-wonen weer verliefd op je huis’. Natuurlijk speelde ook dit keer Beter Bed weer een prominente rol in de inrichting van de slaapkamer. Bekijk op je gemak nog eens het prachtige eindresultaat en de gave producten van Denise en Ingmar uit Alkmaar!

Van klein en ongezellig naar een fijne plek

Denise en Ingmar zijn al 13 jaar samen en doorstonden met elkaar al heel veel zware stormen. Tien jaar geleden kochten ze hun eerste huis waar ze hun twee kinderen Ceder en Kaya kregen. Nu zijn ze samen sterker dan ooit en is het eindelijk tijd voor een fijn interieur waar het hele gezin zich thuisvoelt. Maar ja, hoe dan? De ruimte is klein en donker en hun smaken zijn zéér uiteenlopend… Gelukkig is er vtwonen styliste Marianne die ook van de slaapkamer een erg fijne plek weet te maken.

Bohemian en natuurlijk versus rauw en ruw

Ze gooiden zelf de meubels al een paar keer om, maar de door hen zo gewenste gezellige woonplek bleef uit. De uiteenlopende smaken van Bohemian met veel planten, inheemse spullen en natuurlijke materialen van Denise, versus rauw ruw en industrieel van Ingmar helpen hier natuurlijk niet erg bij. Toch lukte het styliste Marianne met onze mooie Kårlsson boxspring Unik Varje, opgemaakt met beddengoed in rustige tinten en van verschillende materialen en structuren én goed matchende accessoires. Wauw!

Word ook weer verliefd op jouw slaapkamer

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing