VT Wonen

Weer verliefd op je slaapkamer met vtwonen en Beter Bed!

Vanavond was het weer zover! Je kon wederom smullen van een verrukkelijke make-over tijdens het tv-programma ‘vtwonen weer verliefd op je huis’. Ook wij waren er dit keer weer bij om naast de woonkamer, de slaapkamer een broodnodige metamorfose te geven. Dit keer bij Marco en Ivette in Velserbroek.

Tijd voor verandering!

Marco en Ivette wonen met hun twee kinderen alweer bijna vijftien jaar in een drive-in woning in Velserbroek. Na al die jaren is het tijd om het huis eens flink aan te pakken! De uitdaging? Ze kunnen beiden geen knopen doorhakken. Ai, lastig! En dat begint al met de vraag wáár ze gaan slapen. Want dat kan in hun geval ook beneden of toch beter boven?! En hoe richt je nou een slaapkamer in?

Verschillende smaken in de slaapkamer

De verschillende smaken van Marco en Ivette maken het er niet makkelijker op. Hij gaat het liefst voor strak, functioneel, leer en stalen elementen. Knallende kleuren? Marco niet gezien! Hij vindt zwart, wit, grijs en cognac al wild genoeg. Volgens Ivette saai en mannelijk. Zij gaat juist voor landelijk en is dol op veel licht. Maar ook op bloemetjes, héél veel bloemetjes, rieten elementen en de kleur lichtgroen. Hmmm, een hele klus dus!

Gelukkig weet styliste Wendy Verhaegh van vtwonen er wel raad mee! Ten eerste hakt zij de knoop wél door en besluit om de nieuwe slaapkamer van Marco en Ivette naar de begane grond te verhuizen. Huppakee! De kids worden toch steeds ouder en zelfstandiger. Zij kunnen voortaan prima alleen boven slapen.

Een plek om tot rust te komen

Wendy gaat voor een slaapkamer waar Ivette en Marco heerlijk tot rust kunnen komen. En dit keer níet alleen dankzij een uitstekende nachtrust van een goed bed. De nieuwe slaapkamer nodigt ook op tal van andere manieren uit tot ontspanning. Met een goed boek, een lekkere kop koffie in bed of door gezellig wakker te worden met het hele gezin bijvoorbeeld. Dit alles kan perfect in het bed dat wij voor Marco en Ivette uitzochten!  

Slaapkamer make-over VT Wonen Velserbroek
Make over

De slaapkamer make-over

Wow! Marco en Ivette hadden nooit gedacht dat de lege, gedateerde en onlogisch ingerichte benedenruimte zo’n geweldige slaapkamer kon worden! De botanische print op de subtiel gekleurde, lichtgroene muur combineert perfect met de naturel look van de boxspring, het bijzettafeltje, de houten vloer en het prachtige beddengoed. De laaghangende, industriële  lampen aan de zijkanten van het bed geven het geheel een stoere touch en matchen perfect met de zwarte boxspringpoten en de zwarte sprei.

Boxspring Trento uit de MioDormio collectie

Wij kozen voor de eigentijdse boxspringcombinatie Trento van het merk MioDormio in de kleur Dott Naturel. Met twee gestoffeerde pocketveermatrassen Deluxe en een topmatras Deluxe Visco zijn Marco en Ivette verzekerd van een heerlijk slaapgenot dankzij een perfecte ondersteuning en zalig ligcomfort. Twee heerlijke Gold hoofdkussens van Kårlsson en een warm, dubbel superieur 4-seizoenen dekbed van dons maken het helemaal af!

Beter Bed en vtwonen

Krijg je net als wij geen genoeg van slaapkamermetamorfoses? Niet getreurd! Je ziet ons dit seizoen van ‘vtwonen weer verliefd op je huis’ nog één keer terug! Houd SBS6 op zondagavond zeker in de gaten, zodat je deze aflevering niet mist! Begint het te kriebelen en kun je niet wachten om jouw slaapkamer ook eens flink onder handen te nemen? Online en in onze winkels vind je volop slaapkamerinspiratie met de boxspring, matrassen en het beddengoed van je dromen!

 

Bekijk alle VT wonen make-overs i.s.m. Beter Bed

Slaapkamer make-over vt wonen

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing