Vtwonen aflevering 29 november 2020

Weer verliefd op je slaapkamer met Beter Bed   

‘vtwonen weer verliefd op je huis’

Yes, daar waren we nog een keer! Was wat het een fijne aflevering van ‘vtwonen weer verliefd op je huis’.  Wij zijn in ieder geval weer héél erg verliefd geworden op de slaapkamer. Wat een plaatje! We zetten hier daarom met alle liefde nog een keer alle mooie producten voor je op een rijtje. Inclusief de uiterst fijne sfeer van de slaapkamer van Murkje en Joery in Haarlem!

Drie jaar geleden, na de geboorte van hun tweeling, verhuisden ze naar hun huidige huis in Haarlem. Hun eerste grote-mensen-huis. Joery  houdt van Scandinavisch design en een industriële touch. Murkje vooral van uitbundige kleuren. Benieuwd hoe stylist Fietje dit in de slaapkamer tot één geheel combineert?

Dát de slaapkamer aan een make-over toe is, dat is in één oog opslag wel duidelijk. In de slaapkamer staan een verouderd bed en een veel te grote kledingkast. Beiden zijn dan ook dringend aan vervanging toe. Een nieuw bed is sowieso geen slecht idee . Na héél veel klussen, verhuizen, twee drukke banen en het fulltime zorgen voor de tweeling is een goede nachtrust natuurlijk een vereiste.

Shop nu de producten uit deze aflevering!

vtwonen

Lichtgrijs en strak: de boxspring zorgt voor een rustige basis

Nou, met hun nachtrust zit het tegenwoordig wel goed! Stylist Fietje koos namelijk voor boxspring Attraktiv Lykka uit de Kårlsson collectie van Beter Bed. De boxspring  heeft een strakke en slanke vormgeving. Fietje koos voor een lichtgrijze stof en ranke zwarte pootjes voor een rustige basis. De elektrisch verstelbare uitvoering van de pocketgeveerde boxen biedt het stel veel extra comfort. Het ontspannen lezen van een boek of het kijken van hun favo serie behoort nu ook zeker tot de mogelijkheden. De meegestoffeerde HR matrassen met daarboven het HR koudschuim matras zorgen voor uitstekende ondersteuning en veerkrachtig comfort aan het lichaam. Precies dezelfde samengestelde boxspring bekijken? We hebben hem hier voor je neergezet in twee verschillende kleuren!

Kleur bekennen met beddengoed

Naast dit strak vormgegeven bed konden de o zo gewenste kleuren van Murkje natuurlijk niet achterwege blijven. Fietje voegt dan ook heel veel kleur toe met accessoires. Het beddengoed dat ze kiest brengt leven in de brouwerij. Dekbedovertrek Janne van ons eigen merk Beter Bed Select heeft een mooie, diepe groene kleur en combineert perfect met het bruingele dekbedovertrek Ochre. Gemaakt van flanel, voelt deze ook heerlijk zacht en warm in de winter. Het groene plaid Billie van zachte ribstof zorgt voor een retro twist en de sierkussentjes maken het plaatje compleet!

vtwonen
Vtwonen Haarlem

Opnieuw verliefd worden op jouw slaapkamer?

Net als wij, zijn ook Murkje en Joery weer helemaal verliefd op hun slaapkamer! Krijg jij nu ook zin om in je slaapkamer aan de slag te gaan? Je hele slaapkamer verbouwen is echt niet altijd nodig. Ook met nieuw beddengoed en een likje verf zet je in een mum van tijd al een nieuwe sfeer in je slaapkamer neer. Toch toe aan een nieuw bed? Laat je online of in onze winkel inspireren en adviseren. Jouw droombed zit er zeker tussen! En vergeet niet om volgende week weer te kijken naar een nieuwe (slaapkamer)make-over.

Vtwonen

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing