Iedere avond gratis bezorging t/m 19 juni

Vtwonen

Eindelijk een knusse én stijlvolle slaapkamer

‘vtwonen weer verliefd op je huis’

Dat was hem dan weer voor dit seizoen: onze laatste slaapkamer make-over in ‘vtwonen weer verliefd op je huis’. Maar het was zeker niet zomaar de laatste! Heb jij ook zo genoten? Of heb je hem gemist? Niet getreurd! We nemen je nog een keer mee naar deze prachtige slaapkamer zodat je alles nog eens op je gemak terug kunt kijken. Veel plezier!

Shop nu de producten uit deze aflevering!

Vtwonen gezinsfoto

Niet knus en eigen

Esther en Raymond uit Rotterdam wonen in een prachtig, authentiek huis op een even zo prachtige locatie in Rotterdam. Toch wordt het er maar niet knus en eigen. Komt het door de hoge plafonds, de kille kleuren, de grote ruimtes of de twee totaal verschillende woonsmaken? Waar Esther houdt van knus, kunstzinnig en hippieachtig met veel kleuren als okergeel, terracottarood groen, oudblauw en roze, ziet Raymond het liever modern en strak met een klassieke twist.

Kårlsson bed Bädd Forma

Ook de slaapkamer vraagt om een grondige aanpak en aan stylist Marianne dit keer de eer om de twee uiteenlopende wensen te combineren. De inspiratiebron voor de kleuren in de kamer is het schilderij dat het stel kreeg als huwelijkscadeau. De diepblauwe kleur uit het schilderij komt dan ook terug in het bed: Bädd Forma uit de nieuwste beddenlijn van de bekende Kårlsson collectie van Beter Bed.

Bed Bädd Forma is qua looks en kwaliteit een stevige basis in de slaapkamer. Het slanke Scandinavische design krijgt een moderne twist dankzij het zwevende hoofdbord. Hierin zijn metalen ‘plankjes’ verwerkt die als nachtkastje fungeren. Ook goed voor mooie accessoires die gezien mogen worden! De stof van het bed is volledig of deels vervangbaar. Zo kun je voor het hoofdbord kiezen voor een andere kleur. Speels en eigen! Marianne koos voor het hoofdbord dezelfde diepblauwe kleur uit het schilderij. Doordat het een gestoffeerd bed is kies je zelf een los(se) bedbodem en matras voor persoonlijk slaapcomfort volledig afgestemd op je eigen wensen.

Vtwonen
Vtwonen

Nóg meer sfeer met beddengoed

Zelfs met het beddengoed weet Marianne de juiste kleuren te vangen die matchen met het schilderij en de rest van de slaapkamer. Dekbedovertrek Earth Pink combineert prachtig met dekbedovertrek Jana light grey. Met bijpassende sierkussens van zachte materialen en de vloerkleedjes aan beide zijden van het bed wordt het echt een compleet geheel. Wat vind jij ervan? We love it!

Opnieuw verliefd worden op jouw slaapkamer?

Net als wij, zijn ook Esther en Raymond weer helemaal verliefd op hun slaapkamer! Krijg jij nu ook zin om in je slaapkamer aan de slag te gaan? Je hele slaapkamer verbouwen is echt niet altijd nodig. Ook met nieuw beddengoed en een likje verf zet je in een mum van tijd al een nieuwe sfeer in je slaapkamer neer. Toch toe aan een nieuw bed? Laat je online of in onze winkel inspireren en adviseren. Jouw droombed zit er zeker tussen!

Vtwonen
Vtwonen

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing