‘Twee smaken in één nieuwe slaapkamerlook met Beter Bed’

Heb jij de aflevering van ‘vtwonen weer verliefd op je huis’ ook weer gezien? Wat een uitdaging was het weer voor styliste Fietje om van twee uiteenlopende smaken een mooi en gezellig geheel te maken. Ook het eindresultaat van de slaapkamer liegt er niet om. Bekijk op je gemak nog eens het mooie resultaat en de prachtige producten bij Lieke en Tom uit Berkel Enschot.

Mooi en gezellig zonder kilte en kitsch! 

Na een lang vrijgezellenbestaan kwam Lieke de zeven jaar jongere Tom tegen waarna ze al snel samen gingen wonen. Hun zonen Jip en Loet werden geboren en vier jaar geleden verhuisden ze naar hun huidige jaren zeventig huis. Ze hebben maar één wens: een mooie en gezellige inrichting. Maar dat valt niet mee. Lieke haat de kille smaak van Tom en Tom vindt haar smaak dan weer enorm kitsch. Dat betekent werk aan de winkel voor vtwonen styliste Fietje. En de slaapkamer, die blijft natuurlijk niet achter!

Antiek en brocante combineren met strak en modern?

Deze bourgondische Brabanders vinden de buitenkant van het huis niet zo belangrijk, wat telt is de binnenkant. En die zien ze dus het liefst gezellig, knus en af. Als het aan Lieke ligt komen er veel donkere kleuren, ruwe stoffen en velours à la de brocante stijl. Tom is juist van een lichte en moderne inrichting. Twee afwijkende stijlen die styliste Marianne knap weet samen te brengen in hun nieuwe slaapkamer met de prachtige Beter Bed Kårlsson boxspring Trendik in een petrolkleurige velours uitvoering. Een kleur die perfect past bij het beddengoed in verschillende tinten grijs. En nee, geen vijftig dit keer!

Word ook weer verliefd op jouw slaapkamer

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing