Beddengoed nodig? Bestel nu en profiteer tijdelijk van gratis verzending

5 : 21 : 12
9
Terug naar het overzicht

wekker Amplicomms

Er is geen prijs bekend

Met extra grote, leesbare cijfers, hard alarm en trilfunctie

Ingebouwde rookmelder en USB-ingang voor je telefoonoplader

Zendergestuurd dus altijd de juiste tijd

Deze Senioren wekker TCL410 is dé ideale wekker voor slechtzienden, slechthorenden en doven en heeft heel veel handige functies.
De trilwekker heeft een losse trilunit die tijdens het alarm zeer hard trilt. Je voelt dit zelfs door een kussen heen en helpt je zo zeker wakker te worden. Ook heeft de wekker een extra hard geluid. De wekker is namelijk voorzien van twee speakers aan de achterzijde die een geluid tot wel 95dB kunnen produceren. Dit is vergelijkbaar met het geluid van een voorbijrazende trein of een drilboor!

De extra grote en rode cijfers van 7,5 cm hoog tegen de zwarte achtergrond zijn zeer duidelijk leesbaar en de helderheid van het display is in drie standen instelbaar.
Deze wekker is zelfs voorzien van een rookmelder. Deze kan rook detecteren tot 2,5 tot 3 meter en geeft dan ook een geluid van 95dB.

De wekker is radiografisch gestuurd. Dit betekent dat deze het tijdsignaal ontvangt van de zendmast bij Frankfurt, die de absoluut juiste tijd aangeeft. Hierdoor is de tijd altijd correct en gaan de wisselingen van de zomer - en wintertijd automatisch. Je verwacht het niet maar de wekker heeft nóg een extra functie: namelijk een USB-ingang voor het opladen van mobiele telefoons.

Artikelnummer 1043083
Merk Cresta

Breedte 25 cm
Lengte 4,5 cm
Hoogte 11 cm

Kleur zilver
Onderhoud afnemen met een vochtige doek

Garantie 2 jaar garantie volgens CBW voorwaarden

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing