Beter Bed Amsterdam, A. Fokkerweg 43, 1059CN Amsterdam

Openingstijden

Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-

Contact

T: (020) 408 05 38

E: amsterdam@beterbed.nl

Parkeren

Je kunt parkeren op het parkeerterrein bij de winkel voor €0,10 per uur.

Meer informatie

Hulp of advies nodig voor de beste nachtrust? Wij staan op afstand voor je klaar!

We begrijpen dat je in deze tijd van de coronacrisis geen enkel risico wilt lopen en fysiek contact met anderen zoveel mogelijk vermijdt. Maar je kunt toch behoefte hebben aan slaapadvies voor een goede nachtrust. Daarom staan onze slaapadviseurs op afstand voor je klaar. Je kunt een telefonische afspraak aanvragen via de onderstaande knop.
 

Bel mij voor advies

 

Winkel bezoeken op afspraak

Onze winkels zijn open voor publiek. Je kunt de winkel dus gewoon bezoeken tijdens openingstijden. We hanteren extra veiligheidsvoorwaarden. Zo houden we 1,5 meter afstand, gelden er extra hygiëne maatregelen en verzoeken we klanten om contactloos betalen. Daarnaast laten we een gelimiteerd aantal bezoekers gelijktijdig toe in de winkel.

Zeker zijn van een veilig winkelbezoek en beschikbaarheid van een adviseur? Door op afspraak te werken kunnen we besmettingsrisico's beperken en ben je verzekerd van een beschikbare medewerker. 

Plan een afspraak in de winkel

 

Beter Bed Amsterdam: alles voor een optimale nachtrust

100% klanttevredenheid. Voor minder doen we het niet bij Beter Bed Amsterdam. Je merkt meteen dat onze vriendelijke en enthousiaste medewerkers plezier hebben in hun werk. En dat niet alleen. Het zijn ervaren slaapadviseurs die goed luisteren naar jouw persoonlijke wensen en behoeften en je voorzien van een deskundig en eerlijk advies voor een optimale nachtrust. Uiteraard ben je ook van harte welkom om zelf rond te kijken in onze mooie en lichte showroom. Je vindt er een ruime collectie boxsprings, ledikanten, matrassen, bedbodems en bijpassende meubelen zoals nachtkastjes, kasten en hockers.

De meest deskundige beddenwinkel van Amsterdam

Bij onze beddenwinkel in Amsterdam geven we je goed en eerlijk advies over al onze producten. Zo weten onze slaapadviseurs alles over eigen merken zoals Beter Bed Select, Kårlsson en Alpine Plus, maar ook over topmerken zoals Emma, TEMPUR® en M line. Ben je toe aan een nieuw bed, kussen of matras? Of wil je gewoon een keertje in onze beddenwinkel in Amsterdam komen kijken om inspiratie op te doen? Kom dan gerust langs bij dé beddenwinkel van Noord-Holland!

Daarom gaat u naar Beter Bed Amsterdam

  • Beter Bed Amsterdam vind je op bedrijventerrein Westlandgracht, nabij de A10 bij knooppunt de Nieuwe Meer.
  • Parkeren kan bij ons voor de deur en kost € 0,10 per uur.
  • De koffie staat altijd voor je klaar.