Beter Bed Utrecht, K. de Goede Hooplaan 9, 3526AR Utrecht

Openingstijden

Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-

Contact

T: (030) 280 41 45

E: utrecht@beterbed.nl

Parkeren

Je kunt gratis parkeren voor de deur.

Meer informatie

Hulp of advies nodig voor de beste nachtrust? Wij staan op afstand voor je klaar!

We begrijpen dat je in deze tijd van de coronacrisis geen enkel risico wilt lopen en fysiek contact met anderen zoveel mogelijk vermijdt. Maar je kunt toch behoefte hebben aan slaapadvies voor een goede nachtrust. Daarom staan onze slaapadviseurs op afstand voor je klaar. Je kunt een telefonische afspraak aanvragen via de onderstaande knop. 

Bel mij voor advies

 

Winkel bezoeken op afspraak

Onze winkels zijn open voor publiek. Je kunt de winkel dus gewoon bezoeken tijdens openingstijden. We hanteren extra veiligheidsvoorwaarden. Zo houden we 1,5 meter afstand, gelden er extra hygiëne maatregelen en verzoeken we klanten om contactloos betalen. Daarnaast laten we een gelimiteerd aantal bezoekers gelijktijdig toe in de winkel.

Zeker zijn van een veilig winkelbezoek en beschikbaarheid van een adviseur? Door op afspraak te werken kunnen we besmettingsrisico's beperken en ben je verzekerd van een beschikbare medewerker. 

Plan een afspraak in de winkel

 

Beter Bed Utrecht komt desgewenst bij jou thuis

Bij Beter Bed Utrecht gaan we ver in onze service. Letterlijk. Want wij adviseren je niet alleen in onze winkel. Als je wilt, komen wij ook bij jou thuis om de situatie in jouw slaapkamer en woning te beoordelen. Op die manier kunnen wij jou zo deskundig en persoonlijk mogelijk adviseren in jouw zoektocht naar het juiste product. Of het nu gaat om een nieuwe boxspring, ledikant, matras, bedbodem of vouwbed, of andere meubelen voor jouw slaapkamer zoals nachtkastjes, hockers en kasten, je vindt het in onze uitgebreide collectie. Trek je er wel even de tijd voor uit: het trendsettende Beter Bed Utrecht bevindt zich op een van de grootste woonboulevards van Europa!

De meest deskundige beddenwinkel van Utrecht

Bij onze beddenwinkel in Utrecht geven we je goed en eerlijk advies over al onze producten. Zo weten onze slaapadviseurs alles over eigen merken zoals Beter Bed Select, Kårlsson en Alpine Plus, maar ook over topmerken zoals Emma, TEMPUR® en M line. Ben je toe aan een nieuw bed, kussen of matras? Of wil je gewoon een keertje in onze beddenwinkel in Utrecht komen kijken om inspiratie op te doen? Kom dan gerust langs bij dé beddenwinkel van Utrecht!


Daarom ga je naar Beter Bed Utrecht

  • Beter Bed Utrecht vind je op Woonboulevard Utrecht, nabij de E35. Parkeren is gratis en kan bij ons voor de deur. 
  • De koffie staat altijd voor je klaar.
  • In ons pand is een lift aanwezig.