Beter Bed Woerden, Finse Golf 6A, 3446CK Woerden

Openingstijden

Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-

Contact

T: (0348) 43 20 89

E: woerden@beterbed.nl

Parkeren

Je kunt gratis parkeren voor de deur.

Meer informatie

Hulp of advies nodig voor de beste nachtrust? Wij staan op afstand voor je klaar!

We begrijpen dat je in deze tijd van de coronacrisis geen enkel risico wilt lopen en fysiek contact met anderen zoveel mogelijk vermijdt. Maar je kunt toch behoefte hebben aan slaapadvies voor een goede nachtrust. Daarom staan onze slaapadviseurs op afstand voor je klaar. Je kunt een telefonische afspraak aanvragen via de onderstaande knop. 

Bel mij voor advies

 

Winkel bezoeken op afspraak

Onze winkels zijn open voor publiek. Je kunt de winkel dus gewoon bezoeken tijdens openingstijden. We hanteren extra veiligheidsvoorwaarden. Zo houden we 1,5 meter afstand, gelden er extra hygiëne maatregelen en verzoeken we klanten om contactloos betalen. Daarnaast laten we een gelimiteerd aantal bezoekers gelijktijdig toe in de winkel.

Zeker zijn van een veilig winkelbezoek en beschikbaarheid van een adviseur? Door op afspraak te werken kunnen we besmettingsrisico's beperken en ben je verzekerd van een beschikbare medewerker. 

Plan een afspraak in de winkel

 

Deskundig en eerlijk advies bij Beter Bed Woerden

Zelf een bed uitzoeken? Dat mag uiteraard. Maar onze ervaren slaapadviseurs zijn er juist in gespecialiseerd jou van een deskundig en eerlijk advies te voorzien. Je zoektocht naar een nieuw bed start bij Beter Bed Woerden met een goed gesprek. Samen met jou stellen we jouw persoonlijke slaapprofiel op en zoeken daar het juiste product bij. Vanzelfsprekend kun je vrijblijvend proefliggen op onze uitgebreide collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en hoofdkussens. Ook voor nachtkastjes, hockers, kasten, dekbedden, matrasbeschermers en modieus beddengoed kun je bij ons terecht.

De meest deskundige beddenwinkel van Woerden

Bij onze beddenwinkel in Woerden geven we je goed en eerlijk advies over al onze producten. Zo weten onze slaapadviseurs alles over eigen merken zoals Beter Bed Select, Kårlsson en Alpine Plus, maar ook over topmerken zoals Emma, TEMPUR® en M line. Ben je toe aan een nieuw bed, kussen of matras? Of wil je gewoon een keertje in onze beddenwinkel in Woerden komen kijken om inspiratie op te doen? Kom dan gerust langs bij dé beddenwinkel van Utrecht!

Daarom ga je naar Beter Bed Woerden

  • Beter Bed Woerden vind je aan de Finse Golf, aan de A12 (afslag 14 Woerden).
  • Parkeren is gratis en kan bij ons voor de deur.
  • De koffie staat altijd voor je klaar.
  • In ons pand is een lift aanwezig.