Beter Bed Gorinchem, Spijksedijk 20B, 4207GN Gorinchem

Openingstijden

Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-

Contact

T: (0183) 69 96 75

E: gorinchem@beterbed.nl

Parkeren

Je kunt gratis parkeren voor de deur.

Meer informatie

Hulp of advies nodig voor de beste nachtrust? Wij staan op afstand voor je klaar!

We begrijpen dat je in deze tijd van de coronacrisis geen enkel risico wilt lopen en fysiek contact met anderen zoveel mogelijk vermijdt. Maar je kunt toch behoefte hebben aan slaapadvies voor een goede nachtrust. Daarom staan onze slaapadviseurs op afstand voor je klaar. Je kunt een telefonische afspraak aanvragen via de onderstaande knop. 

Bel mij voor advies

 

Winkel bezoeken op afspraak

Onze winkels zijn open voor publiek. Je kunt de winkel dus gewoon bezoeken tijdens openingstijden. We hanteren extra veiligheidsvoorwaarden. Zo houden we 1,5 meter afstand, gelden er extra hygiëne maatregelen en verzoeken we klanten om contactloos betalen. Daarnaast laten we een gelimiteerd aantal bezoekers gelijktijdig toe in de winkel.

Zeker zijn van een veilig winkelbezoek en beschikbaarheid van een adviseur? Door op afspraak te werken kunnen we besmettingsrisico's beperken en ben je verzekerd van een beschikbare medewerker. 

Plan een afspraak in de winkel

 

Beter Bed Gorinchem denkt met je mee

Bij Beter Bed Gorinchem voel je je direct op jouw gemak. En dat is belangrijk, want jouw slaapwensen zijn heel persoonlijk. Ons team is er in gespecialiseerd goed naar je te luisteren en met je mee te denken over de beste oplossing voor jouw specifieke wensen. Wat je ook nodig hebt, een nieuw bed, ledikant of boxspring of alleen een ander matras of hoofdkussen, wij geven je altijd een eerlijk en goed advies. Vrijblijvend proefliggen mag natuurlijk altijd. Zo maak je gegarandeerd de juiste keuze uit ons uitgebreide assortiment van eigen merken als Kårlsson, MioDormio en Alpine Plus en topmerken als M line.

Jouw beddenwinkel in Gorinchem

Ben je op zoek naar een luxe boxspring, een heerlijk zacht en ondersteunend matras, of een trendy kledingkast? Bij onze beddenwinkel in Gorinchem ben je aan het juiste adres. Ons assortiment is namelijk eindeloos. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie helpt één van de slaapadviseurs in Gorinchem je graag met het creëren van de perfecte slaapkamer. Tot ziens bij één van de mooiste beddenwinkels van Zuid-Holland!

Daarom ga je naar Beter Bed Gorinchem

  • Beter Bed Gorinchem vind je op Woonboulevard Spijksepoort nabij de A15.
  • Parkeren is gratis en kan bij ons voor de deur.
  • De koffie staat altijd voor je klaar.