Traagschuim matrassen

Het belangrijkste kenmerk van traagschuim is dat het drukverlagend werkt. Je zakt als het ware een klein stukje in het matras en geniet van perfecte ondersteuning op de plekken waar je het nodig hebt. Je gewrichten worden ontlast, perfect als je soms last hebt van je spieren of gewrichten. Je hebt dus minder kans om ’s nachts wakker te worden. Je geniet van een ongestoorde nachtrust, zodat je uitgeslapen aan de dag kunt beginnen!


Kenmerken van een traagschuim matras:

Optimale drukverlaging

Liggend op traagschuim, ervaar je minimale druk op spieren en gewrichten. Hierdoor krijg je minder wekprikkels en slaap je langer en dieper. Je rust beter uit!

Goede lichaamsondersteuning

Traagschuim vormt zich volledig naar de contouren van je lichaam. Dit zorgt voor een goede lichaamsondersteuning en uniek ligcomfort.

Fijn als je het snel koud hebt

Dit type matras is zeer geschikt voor mensen die het snel koud hebben in bed, omdat traagschuim warmte goed vasthoudt.

Ontlast bloedvaten en zenuwbanen

Door de minimale druk op je lichaam, worden niet alleen je spieren en gewrichten maar ook je vaten en zenuwbanen ontlast.

Vormt zich naar je lichaam

Het elastische traagschuim wordt zacht wanneer het warmer wordt, daardoor vormt het perfect naar je lichaam. Je hebt het gevoel dat je in een perfect passend bed ligt en droomt heerlijk weg.

Bekijk onze meestverkochte traagschuim matrassen

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing