M line bedbodem

De unieke, hybride combinatie van verende latten en mini-pocketveren zorgt voor de beste ondersteuning van het matras en je lichaam. De bedbodems van M line zorgen voor een goede ondersteuning en zijn van goede kwaliteit.  Lees meer

Filters

1 van 1 Resultaat

Wil je deze filters hergebruiken?

Je gekozen filters

Benieuwd welke bedbodem het beste bij jou past?

Met de keuzehulp helpen wij je bij het vinden van de juiste bedbodem voor de beste ondersteuning.

Pocketvering bodem Multi Motion vlak
Meest verkocht

Pocketvering bodem Multi Motion vlak

(22)
Uitvoering: Vlak |
Gewichtsklasse: tot 120 kg |

Levertijd: 6 tot 7 weken

549.-

1 van 1 Resultaat

M line bedbodem kopen? Dat doe je bij Beter Bed

Een M line bedbodem zorgt dankzij de unieke, hybride combinatie van verende latten en mini-pocketveren voor de beste ondersteuning van het matras en je lichaam. De elektrisch verstelbare bedbodem van M line is ideaal als je rugpijn of andere fysieke klachten hebt. Eenvoudig te bedienen met een draadloze afstandsbediening.  

Verschillende bedbodems van M line 

M line biedt verschillende bedbodems aan. Zo liggen de pocketvering bodems Multi Motion ontzettend lekker. De bodem is in twee varianten verkrijgbaar. De eerste is een vlakke bodem, die je niet kunt verstellen. Daarnaast hebben we een elektrisch verstelbare bedbodem. Dit zorgt voor extra luxe! Ook vind je twee varianten van de Slow Motion 3 in ons assortiment: een vlakke en elektrisch verstelbare. De Slow Motion 3 wordt geleverd inclusief een anti-allergie matras. De fijne bedbodem is voorzien van zeven comfortzones en kan je met diverse opties uitbreiden. 

Naast de verschillende bodems, zijn ze ook verkrijgbaar in diverse afmetingen. Die lopen van 70x200 cm tot 200x220 cm.

M line aanbiedingen

M line helpt je het maximale uit je nachtrust te halen. Door de optimaal drukverlagende eigenschappen slaap je dieper en vaster. Alle M line bedbodems zijn van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Op zoek naar extra korting? Houd dan onze aanbiedingen pagina in de gaten. Heb je vragen over de M line bedbodems? Neem dan contact met ons op of kom lang in onze winkel!

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing