Bedlades van Beter Bed

Bedlade

Een bedlade is de ideale oplossing om spullen in op te bergen of als extra slaapplaats. Bedlades zijn er in diverse maten, kleuren en materialen! Neem een kijkje in ons assortiment.

Bekijk ook eens:

Filters

15 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

jr_ld_jip_wit_dakje_laden_sfeer_detail-laden
Meest verkocht

ladenset Flexworld

(1)

Levertijd: 5 dagen

139.- 125.10
percentage-10

slaaplade Dallas

Levertijd: 7 tot 8 weken

130.-

slaaplade Flexworld slaaplade

Levertijd: 3 tot 4 weken

119.- 107.10
percentage-10

lade Lagoon (mix&match)

Levertijd: 2 - 5 weken

39.-

slaaplade en ladenset Flexworld

Levertijd: 4 tot 5 weken

229.- 206.10
percentage-10

ladenset Pep

Levertijd: 2 - 5 weken

129.-

slaaplade Amori

Levertijd: 2 - 5 weken

196.-

slaaplade Lewis

Levertijd: 2 - 5 weken

210.-

ladeset Jumper

Levertijd: 2 - 5 weken

60.-

ladeset Pino

Levertijd: 2 - 5 weken

116.-

slaaplade Pino

Levertijd: 2 - 5 weken

136.-

slaaplade Erik

Levertijd: 2 - 5 weken

188.-

2 opbergladen Flexa White

Levertijd: 8 - 9 weken

206.-

lade Burgos met wielen

Levertijd: 10 weken

59.-
lowest-price

slaaplade Cocoon

Levertijd: 2 - 5 weken

160.-

Bedlade kopen? Kies uit het ruime assortiment van Beter Bed!

Een opgeruimde slaapkamer zorgt voor een rustige sfeer. En hoe fijn is het om met een gerust gevoel in slaap te vallen? Met de bedlades van Beter Bed maak je optimaal gebruik van de ruimte onder het bed en kun je allerlei spullen opbergen. Dit betekent trouwens niet alleen dat je kleine spullen kunt opbergen, want je hebt keuze uit verschillende afmetingen. Zo kun je kiezen uit compacte lades, ladesets, brede lades en zelfs lades waar je een extra matras in kwijt kunt! Onhandige items kun je dus gemakkelijk uit het zicht opbergen waardoor de lades rust in de slaapkamer brengen.

Wat zijn de voordelen van de bedlades?

Bedlades zijn dus ideale opbergers. Maar waar kun je deze ruimtes voor gebruiken en welke lade past bij jouw bed? Beter Bed heeft bedlades in verschillende afmetingen, kleuren en materialen. Mix en match gekleurde, hoge lades voor een vrolijk resultaat en veel opbergplekken. Ideaal voor een kinderkamer bijvoorbeeld!

Ga je juist voor ultieme rust? De meeste bedlades hebben neutrale kleuren en passen zelfs onder de laagste bedden. Deze zijn verkrijgbaar in sets of los. Bij een set heb je direct verschillende opbergruimtes waar je bijvoorbeeld beddengoed, pyjamas of andere spullen in kwijt kunt. Heb je wel eens visite maar heb je geen ruimte voor een logeerbed of slaapbank? De slaaplades van Beter Bed bieden een super handige oplossing. Je kunt namelijk een matras in de lade leggen, schuif de lade uit en voila: je hebt een extra bed! Je vind dus voor ieder bed en iedere behoefte een geschikte bedlade bij Beter Bed.

Vind jouw perfecte bedlade: goed geprijsd!

Beter Bed helpt jou graag aan de perfecte bedlade voor jouw bed. Dit betekent dat de lade bij jouw stijl, behoeften én budget moet passen. De bedlades zijn van hoogwaardige kwaliteit. Beter Bed zorgt altijd voor de scherpste prijs op jouw favoriete items en onze slaapadviseurs helpen je graag bij het vinden van de beste onderdelen voor jouw slaapkamer!