21% BTW korting op héél veel bedden en boxsprings!

5 : 4 : 20
9

Zo bescherm je je matras en beddengoed

Antislip matrasdekken

Waarvoor dient een antislipmatrasdek? Een matrasdek beschermt het matras tegen slijtage van de tijk. Je matras gaat zo langer mee. Je plaatst een matrasdek tussen het matras en de bedbodem. De antisliplaag voorkomt dat het matrasdek over de bodem schuift. Beter Bed matrasdekken zijn geschikt voor zowel boxsprings als ledikanten. 


Waterdichte matrasbeschermers en moltons

Gaat het om een kinderbed, seniorenbed of je eigen bed en wil je het bed extra beschermen tegen transpiratievocht en nachtelijke ongelukjes? Dan is een waterdichte molton of waterdichte matrasbeschermer een goed idee. Op deze manier krijgen onsmakelijke luchtjes en moeilijk verwijderbare vlekken geen kans en houd je je matras langer hygiënisch schoon. 


Beschermingspakketten voor extra veiligheid én garantie

Met een compleet beschermingspakket, bestaande uit een matrasbeschermer en molton, verleng je de levensduur van je matras en bedbodem. Als je bij Beter Bed een beschermingspakket koopt, krijg je zelfs een jaar extra garantie op je nieuwe matras of topmatras! In onze collectie vind je ook speciale beschermingspakketten voor topmatrassen en splittopmatrassen. 

 

Bekijk onze beschermingspakketten

 

Advies nodig?
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing