Kussen buikslaper

Slaap je altijd op je buik? Dan ben je een buikslaper. Dit is goed om te weten, omdat een ideaal kussen voor een buikslaper andere eigenschappen heeft dan een kussen dat geschikt is voor een zij- of rugslaper. Op deze pagina vind je alle kussens die geschikt zijn voor buikslapers. Dat maakt je zoektocht naar een nieuw kussen een stuk makkelijker!

Filters

7 van 7 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

Je gekozen filters

8719158326444_Vrijstaand_1
Meest verkocht

hoofdkussen 3D

(258)

Levertijd: Morgen in huis

49.95 37.46 Je bespaart 25%
favorite
8719158323801_Vrijstaand_1
Hoogste korting

hoofdkussen Half dons

(97)

Levertijd: Morgen in huis

59.95 44.96 Je bespaart 25%

Is het tijd voor een nieuw kussen?

Met de keuzehulp helpen wij je hét kussen te vinden dat perfect aansluit op je slaapwensen.

hoofdkussen Kapok

(473)

Levertijd: Morgen in huis

49.95 37.46 Je bespaart 25%
favorite
8718719720141_vrijstaand_1
Best beoordeeld

neksteunkussen Silvana Support Emerald

(149)

Levertijd: Morgen in huis

119.95

Rituals giftset t.w.v. 90,- cadeau bij aankoop 2 stuks

hoofdkussen Latex

(195)

Levertijd: Morgen in huis

59.95 44.96 Je bespaart 25%
favorite
8718801823866_Vrijstaand_1
Voordeligste keuze

hoofdkussen Pure basic

(68)

Levertijd: Morgen in huis

24.95
lowest-price

hoofdkussen Soezzz Perfection

(44)

Levertijd: Morgen in huis

89.-

7 van 7 resultaten

Kussen voor een buikslaper kopen? Een passend kussen bij jouw slaaphouding

Hoe je het liefst slaapt, verschilt per persoon. Er kan een onderscheid gemaakt worden tussen een zij-, rug- of buikslaper. Voor elke slaappositie is het belangrijk dat je een passend hoofdkussen hebt. Dit om de natuurlijke houding van je wervels te stimuleren.

Op je buik slapen is een onnatuurlijke houding voor je lichaam. Wanneer jij op je buik slaapt, lig je plat op je buik met je hoofd naar links of rechts gekanteld om te kunnen ademhalen. Door de kanteling van je hoofd liggen je wervels in een onnatuurlijke positie. Je ruggenwervel maakt namelijk een knik naar links of rechts doordat je hoofd gekanteld ligt. Dit zet een enorme last en druk op je rug- en nekwervels. Dit kan rug- en nekklachten tot gevolg hebben. Het is daarom super belangrijk dat je het juiste buikslaap kussen hebt. 

 

Het beste kussen voor buikslapers

Voor buikslapers is het belangrijkste om te letten op de hoogte en vulling van het kussen. Het beste is om een laag kussen met een extra zachte vulling te hebben. Hiermee verklein je de kanteling van het hoofd en liggen je nek- en rugwervels zo recht mogelijk. Een zachte kussenvulling bestaat vaak uit dons of is synthetisch. 

Heb je toch liever een stevig kussen? Dan is er een speciaal TEMPUR® kussen voor de buikslaper. Het TEMPUR® Ombracio hoofdkussen heeft een uniek gepatenteerd ontwerp. De inkepingen aan de zijkanten maken het mogelijk om je armen onder het hoofd te rusten. Dit is vaak te zien bij buikslapers. Dankzij de speciale vormgeving kun je als buikslaper je ademhaling optimaliseren. Dit kussen is gemaakt van visco-elastisch traagschuim, wat zich naar jouw lichaam vormt voor de perfecte ondersteuning.


Vind jouw buikslaap kussen voor een scherpe prijs

De buikslaap kussens uit ons assortiment zijn van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Profiteer van hoge kortingen en shop een voordelig nieuw hoofdkussen. Houd onze aanbiedingenpagina in de gaten om geen actie mis te lopen. Of kom langs in onze winkel om ze zelf uit te testen. Tot snel bij Beter Bed!

Advies nodig?
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing