Tot 70% korting op bijna alles! 

2 : 17 : 29
4
Matrassen keuzehulp

Wij hebben jouw perfecte matras!

Een goed matras is ontzettend belangrijk voor onze nachtrust. Over het algemeen weet iedereen dat een goede nachtrust essentieel is om overdag goed te kunnen functioneren. Een matras dat bij je lichaam past kan daarbij helpen. Maar wat is nu eigenlijk een goed matras? En wat voor een soort type matras past er bij jouw lichaam, jouw slaaphouding en jouw wensen? Daar helpen we je graag bij!

Door het beantwoorden van slechts enkel vragen, stel je ons in staat om je de producten te tonen die aansluiten bij je behoeften. Zo weet je zeker dat je een goede keuze kunt maken. 

Lees hier al ons advies

Wat is je lichaamsgewicht?

Je lichaamsgewicht bepaalt mede het slaapcomfort en tevens de levensduur van het matras.

Tot 90 kg

Tussen 90 en 120 kg

Boven 120 kg

Wat is de gewenste hardheid van het matras?

De stevigheid wordt o.a. bepaald door je gewicht, vormen en persoonlijke voorkeur. Voor iedereen is dit verschillend. Het is de bedoeling dat je lichaam goed ondersteund wordt door je matras, waarbij je ruggenwervel in een mooie rechte lijn ligt.

Soepel

Erg veerkrachtig en sluit meer om het lichaam. Geschikt voor alle slaaphoudingen. Vooral mensen met een slankere lichaamsbouw of kinderen hebben baat bij een soepel matras.

Medium

Veerkrachtig en geschikt voor alle slaaphoudingen.

Stevig

Geschikt voor een hoger lichaamsgewicht vanaf 90-100 kg en voor alle slaaphoudingen.

Heb je het snel warm of juist sneller koud in bed?

Het juiste matras zorgt voor een aangenaam slaapklimaat. Als je het 's nachts niet te warm en ook niet te koud hebt, ben je 's morgens optimaal uitgerust en begin je fris aan de dag!

Ik heb het snel warm

Als je een kacheltje in bed bent of bijvoorbeeld al een erg warm dekbed hebt, dan is dit een goede keuze.

Ik heb het snel koud

Met het juiste type matras slaap jij binnenkort weer heerlijk warm. Overweeg daarnaast ook of je het juiste dekbed gebruikt.

Ik heb het niet te koud of te warm in bed

Wanneer je geen last hebt van warmte of koude tijdens je slaap, dan zijn materiaalkeuze en mate van ventilatie van het matras minder van belang.

Voor jouw geselecteerde matrassen

Op basis van jouw input hebben wij de volgende matrassen op een rij gezet. Deze matrassen voldoen allemaal aan jouw wensen. Zo weet je zeker dat je een goed matras kiest!

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing