Matrassen keuzehulp

Samen vinden we jouw beste matras

Een goed matras is ontzettend belangrijk voor je nachtrust. Maar wat is nou dat ene goede matras? Daar kunnen we kort over zijn: hét beste matras bestaat niet, omdat ieder lichaam anders is. Het belangrijkste is dat jouw beste matras past bij je lichaam, slaaphouding en wensen. Welk matras dat dan is? Daar helpen we je graag bij.

Online keuzehulp matrassen

Op deze pagina stellen we je een aantal vragen en bepalen we online op basis van jouw persoonlijke behoeftes welke matrassen het best bij jou passen. Fijn! Zo weet jij zeker dat je de juiste keuze maakt om beter te slapen.

Beter Slapen ID

Kom je liever naar de winkel voor persoonlijk matras advies? Dat kan! In veel Beter Bed winkels hebben wij de Beter Slapen ID, het slimme matras van Beter Bed. Wanneer jij op de Beter Slapen ID ligt, verzamelt deze duizenden datapunten over jou en jouw lichaamstype. Ook stellen we je een aantal persoonlijke vragen. Binnen een paar minuten weet jij welke matrassen het best bij jou passen.

Lees hier al ons advies

Wat is je gewicht?

Je lichaamsgewicht bepaalt mede het slaapcomfort en tevens de levensduur van het matras.

Ik weeg tot 90 kg

Ik weeg tussen de 90 en 120 kg

Ik weeg boven de 120 kg

Lig je graag op een wat harder of zachter matras?

Hoe stevig jouw beste matras is, hangt niet alleen af van je gewicht of lichaamshouding. Natuurlijk heb je ook nog een persoonlijke voorkeur.

Soepel

Lig je graag op een wat zachter matras? Dit is je beste keuze. Een soepel matras is veerkrachtig, sluit meer om je lichaam dan een medium of hard matras en past goed bij alle slaaphoudingen. Vooral geschikt voor Iedereen met een slankere lichaamsbouw of voor kinderen.

Medium

Heb je geen voorkeur voor een zachter of harder matras? Dit is je beste keuze. Een medium matras is veerkrachtig en past goed bij alle slaaphoudingen.

Stevig

Lig jij graag op een wat steviger matras? Dit is je beste keuze. Een hard matras is minder veerkrachtig, maar past bij alle slaaphoudingen. Vooral geschikt voor iedereen met een lichaamsgewicht vanaf 90 - 100 kg.

Heb je het snel koud of warm?

Jouw beste matras zorgt voor het juiste slaapklimaat. Dat betekent niet te warm of te koud, zodat jij heerlijk ongestoord kunt slapen.

Ik heb het snel warm

Ben jij een kacheltje in bed? Of zorgt je dekbed al voor voldoende warmte? Dit is je beste keuze. Jouw beste matras zorgt met de juiste materialen en ventilatie voor een koeler slaapklimaat.

Ik heb het snel koud

Ben jij een koukleum in bed? Dit is je beste keuze. Jouw beste matras zorgt dankzij de juiste materialen en isolatie voor een warmer slaapklimaat.

Ik heb het niet snel te koud of te warm

Heb je geen last van warmte of kou tijdens het slapen? Dit is je beste keuze. Voor jouw beste matras zijn materiaalkeuze en mate van ventilatie minder belangrijk.

Jouw beste matrassen op een rijtje

Op basis van je persoonlijke input selecteerden wij speciaal voor jou onderstaande matrassen. Deze matrassen voldoen zoveel mogelijk aan al jouw behoeften en wensen. Zo weet je zeker dat je het juiste matras kiest en beter slaapt.

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing