Laatste kans! Vakantiegeld Voordeel tot 50%

2 : 8 : 37
43

Beter Bed lanceert expert netwerk om heel Nederland beter te laten slapen

Uden, 14 november 2022 - Om Nederland beter te laten slapen, lanceert Beter Bed een netwerk van slaapexperts. Een van de experts die zich als kennispartner aan Beter Bed heeft verbonden via dit netwerk is arts, slaapcoach en auteur Aline Kruit van trainings- en coachingsbureau LIJV.

De slaapspecialist van Nederland breidt de komende maanden het netwerk verder uit met samenwerkingen om heel Nederland beter te laten slapen.

Beter Bed kondigt de lancering aan van hun expert netwerk. Hiermee wordt een vervolg gegeven aan het manifest dat Beter Bed in september met de Amerikaanse slaap wetenschapper Matthew Walker publiceerde. Het is een opvolging van het doel om beter slaapgedrag te stimuleren, meer informatie te bieden om dit maatschappelijke probleem aan te pakken én het voortouw te nemen voor beter slapen als cruciale pijler voor een beter leven.

Beter slapen, beter leven door kennisdeling

35% van de volwassenen krijgt nog steeds onvoldoende kwalitatieve slaap. Terwijl slechte nachtrust ontzettend schadelijk is voor onze mentale en fysieke gesteldheid.

Beter Bed koppelt een netwerk van experts aan zich en komt met diverse initiatieven om heel Nederland beter te laten slapen. Kennispartners, waaronder arts, slaapcoach en auteur Aline Kruit van LIJV, delen hun kennis op de website en sociale kanalen van Beter Bed.

Ook via blogs en artikelen van iedereen die ons steunt kunnen geïnteresseerden meer te weten komen over beter slapen, en daarmee beter leven.

‘Daar blijft het niet bij’, vertelt Perijn Hoefsloot, verantwoordelijk voor Marketing & Strategic business development: ‘We hebben een netwerk van experts opgezet om ons te helpen een wetenschappelijk fundament te definiëren op het gebied van slaapkennis, innovaties, productontwikkeling en ons advies richting klanten. Zo zal Aline Kruit ook trainingen geven aan alle medewerkers in het bedrijf. Van magazijn en slaapadviseurs in de winkel, tot in de boardroom.’ De kennispartners houden Beter Bed op de hoogte van de laatste onderzoeken en meettechnieken.

Zo is ook het innovatieve Beter Slapen ID tot stand gekomen. Er zijn inmiddels 42 locaties waar je met behulp van sensoren helemaal wordt doorgemeten, om op een wetenschappelijke, onafhankelijke manier, het matras te vinden dat het best bij je lichaam en slaapwensen past.

Samenwerkingen

‘Het gehele bedrijf wordt ondergedompeld in de Beter slapen, beter leven visie’, gaat Hoefsloot verder: ‘Sinds het publiceren van ons manifest staat de telefoon roodgloeiend en melden leveranciers, concurrenten, producenten, klanten en nieuwe collega’s zich, die graag met ons willen samenwerken om dit gedachtegoed verder uit te dragen.’ Vanuit de strategie ‘Beter Bed, beter slapen, beter leven’, doet Beter Bed er alles aan om zich in te zetten voor het belang van beter slapen voor je gezondheid. En een stapje extra te zetten als het gaat om voorlichting en slaapadvies. De slaapspecialist zal de komende maanden mogelijke samenwerkingen verder verkennen die helpen heel Nederland beter te laten slapen.

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing