Beddengoed nodig? Bestel nu en profiteer tijdelijk van gratis verzending

4 : 22 : 40
15
Terug naar het overzicht

pocketveermatras B Bright 5000 serie koudschuim afdeklaag

Maattabel

Maattabel

Eenpersoons

70 x 200/210/220 cm
80 x 200/210/220 cm
90 x 200/210/220 cm
100 x 200/210/220 cm

Twijfelaar

120 x 200/210/220 cm

Tweepersoons

140 x 200/210/220 cm
160 x 200/210/220 cm
180 x 200/210/220 cm
200 x 200/210/220 cm

799.- 599.25

Levertijd: 3 tot 4 weken Uitleg

Optimale ventilatie en vochtregulatie

Biedt veerkrachtige ondersteuning en comfort

Doorlopende progressieve pocktveringkern voor comfort over het gehele oppervlakte

Heb jij het snel warm in bed en lig je niet meer zo lekker? Be Smart en kies voor dit B Bright 5000 serie matras met een koudschuim afdeklaag. Hiermee kies je voor een duurzaam, innovatief en modulair opgebouwd matras waarmee je iedere nacht verzekerd bent van subliem, ongestoord slaapcomfort. De combinatie van de doorlopende pocketverenkern met de afdeklaag van hoogwaardig koudschuim biedt maximale ondersteuning en comfort, optimale ventilatie en langdurige veerkracht.

De B Bright 5000 serie bestaat uit  matrassen met een koudschuim-, traagschuim-, gel of labyrint afdeklaag.

Hoe ligt dit matras?
Dit pocketveren koudschuim matras heeft circa 400 pocketveren per m2 die allen onafhankelijk meebewegen met je lichaam. Uniek is dat deze 18 cm hoge verenkern doorloopt zonder balken aan de zijkant. Hierdoor geniet je over het gehele oppervlakte van hetzelfde heerlijke slaapcomfort en wordt er ook nog eens minder schuim gebruikt.

Met 7 comfortzones ligt je lichaam altijd in de juiste positie, in welke slaaphouding je ook ligt. De zone bij je schouder is namelijk wat soepeler en kan hierdoor wat verder wegzakken. Bij de heup is de zone juist wat steviger voor extra ondersteuning. De hoogwaardige koudschuim afdeklaag is niet verlijmd en biedt langdurige, veerkrachtige ondersteuning. Het volgt de contouren van je lichaam en geeft wat tegendruk op de plekken waar je lichaamsgewicht ligt. Dit zorgt voor veel bewegingsvrijheid, waardoor je bijvoorbeeld zeer gemakkelijk kunt draaien. Dit zorgt voor minder wekprikkels waardoor jij langer en dieper slaapt. Nog beter uitrusten dus!

Meer over de matrashoes
De bovenkant van de tijk (matrashoes) is gemaakt van 100% polyester en de onderkant van 82% polyester gemengd met 18% viscose. Met behulp van de rits maak je hem gemakkelijk los om op maximaal 60 graden te wassen in de wasmachine, zodat je bed keer op keer fris blijft.

Dit matras is een uitblinker in:
• Optimale ventilatie en vochtregulatie
• Biedt veerkrachtige ondersteuning en comfort
• Met 7 comfortzones
• Met afritsbare en wasbare hoes
• Ideaal als je het snel warm hebt in bed
• Doorlopende progressieve pocketverenkern voor comfort over het gehele oppervlakte

B Bright matrassen
Ontdek B Bright. Dé nieuwe matrassenlijn van Beter Bed met voor iedereen een passend matras. Kies jouw B Bright matras en slaap fris, comfortabel en beter. Ontwikkeld volgens de laatste slaapinzichten. Be smart, B Bright. Altijd de slimste keuze voor jouw beste nachtrust.

Zo houd je je matras langer mooi
Wij adviseren je om dit matras 1x per maand te draaien. Zo profiteer je zo lang mogelijk van de ondersteuning, omdat je dan niet iedere nacht dezelfde delen belast en de druk goed verdeelt. Het matras heeft handvatten, dus dat omdraaien is zo gebeurd. Voor een optimale bescherming van je matras gebruik je een molton en een antislip-dek.

Levering & garantie
Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe matras. Je vindt alle informatie over deze garantie en de levering bij het kopje ‘Goed om te weten’.

Artikelnummer 1068214
Merk B Bright
Slaaphouding rug, zij, buik

Hoogte 26 cm
Gewichtsklasse tot 100 kg
Breedte 70 cm
Lengte 200 cm
Maatvoering Eenpersoons

Hardheid stevig
Comfortzones 7
Afdeklaag Matrassen koudschuim

Type matras pocketvering
Weerszijde beslaapbaar Nee
Soort kern pocketvering
Ondersteuning 4
Aantal veren per m2 Matrassen 400

Handvatten Ja
Tijk afritsbaar Ja

Geschikt voor de volgende bedbodems binnenvering bodem, lattenbodem met min. 28 latten, schotelbodem, spiraalbodem, (inzet)boxspring, vlavro (plaat met gaten)
Geschikt voor verstelbare bedbodem Ja

Garantie 10 jaar volgens Beter Bed voorwaarden
Onderhoud molton en anti-slipdek gebruiken
Omruilgarantie 90 dagen
pocketveer matras

Pocketvering matrassen

Heb je het snel warm of transpireer je veel in bed? Kies dan voor een pocketvering matras. Dit type matras staat bekend om zijn goede vochtregulerende en ventilerende eigenschappen. Je lichaam wordt goed ondersteund, waardoor je minder kans hebt om wakker te worden in de nacht. Dat wordt genieten van een heerlijke, ongestoorde nachtrust!

Kenmerken van een pocketveer matras:

Comfortabel slapen
Voor optimaal comfort zijn de veren in comfortzones verdeeld. Dit zijn zones die bepaalde delen van je lichaam de juiste ondersteuning geven, zodat je ruggengraat haar natuurlijke kromming behoudt. Ook het soort afdeklaag en de tijk (hoes) zijn bepalend voor het comfort. Er zijn verschillende soorten afdeklagen met elk andere eigenschappen. Zo is koudschuim in de regel goed ventilerend en relatief stevig, traagschuim wat zachter en iets warmer en gel iets soepeler en ademend.

Ondersteuning voor perfecte lichaamshouding
Je krijgt gedetailleerde ondersteuning door honderden veertjes per m2 die onafhankelijk van elkaar bewegen. Hoe meer veren, hoe comfortabeler het matras en hoe beter de ondersteuning.

Vochtregulatie
Dankzij de open structuur van het matras profiteer je van uitstekende vochtregulatie en ventilatie.

Ventilatie
Een pocketveermatras ventileert doorgaans beter dan een schuimmatras. Pocketvering is dan ook ideaal voor als je het snel warm hebt in bed en/of veel transpireert.

Veelgestelde vragen over pocketveer matrassen

Omdat de binnenkant van het matras bestaat uit stalen veren die verpakt zijn in zakjes, oftewel “pockets”.

Tijdens je zoektocht naar een pocketveermatras is het je misschien opgevallen dat je verschillende aantallen veren tegenkomt, bijvoorbeeld 300, 350 of 500. Deze getallen betekenen het aantal veren per vierkante meter. Een matras met het getal 300 heeft dus 300 veren per vierkante meter.

Over het algemeen kun je stellen dat: een pocketveringmatras met 300 veren per vierkante meter een standaard medium pocketveer is. Dit matras wordt aangeraden voor mensen met een gewicht tot 80/85 kg.

Boven dit gewicht kun je het beste kiezen voor een stevige pocketvering matras met 500 veren met vierkante meter. Hoe meer veren per vierkante meter in de matras zitten, hoe beter je lichaamsgewicht wordt verdeeld.

Het aantal veren wat je nodig hebt is afhankelijk van je gewicht. Over het algemeen geldt dat je bij een gewicht tot 85 kilogram voldoende ondersteuning hebt van een matras met 300 veren per m2. Ben je zwaarder? Dan kun je beter kiezen voor een hoger aantal veren per m2.

Je ziet in de productomschrijving vaak het aantal slagen per veer. Dit zegt iets over de hoogte van de pocketveer. Bij een 5-slags veer kun je als het ware 5 rijtjes tellen als je de veer van opzij bekijkt. Hoe meer slagen, hoe groter het comfort.

Een pocketveermatras zorgt voor optimale ventilatie, dit is fijn wanneer je snel transpireert of wanneer je het snel warm hebt in bed. 

Een tijk wordt ook wel een matrashoes genoemd. De tijk is de hoes die over je matras heen zit, niet te verwarren met een molton of hoeslaken. De meestgestelde vragen over je matrastijk beantwoorden we hier.

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing