Nú of nooit: 1+1 gratis op het Emma O2 matras!

2 : 6 : 6
41

elektrisch verstelbare E-Move traagschuim matras

Maattabel

Maattabel

Eenpersoons

70 x 200/210/220 cm
80 x 200/210/220 cm
90 x 200/210/220 cm
100 x 200/210/220 cm

Twijfelaar

120 x 200/210/220 cm

Tweepersoons

140 x 200/210/220 cm
160 x 200/210/220 cm
180 x 200/210/220 cm
200 x 200/210/220 cm

Er is geen prijs bekend

Veerkrachtig, comfortabel en duurzaam

Verstelbaar matras met afstandsbediening

Voelt stevig aan en geeft verkoelend ligcomfort

Dit eenpersoons koudschuimmatras E-move van het merk Beter Bed Select scoort hoge punten in comfort en kwaliteit. Doordat dit matras elektrisch verstelbaar is verzekert het je een persoonlijke, best mogelijk nachtrust en dat slaapt héél lekker! Het matras heeft een hoogte van 25 cm en kent een medium stevige hardheid met een visco toplaag. Het matras is geschikt voor rug-, zij- en buikslaper tot een gewicht van 130 kilogram. Verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Waarom E-move matras?
Ga liggen op matras E-move en je wilt niets anders meer. De onderkant van het matras is een 2 cm dikke laag comfortschuim SG40. Dit geeft een medium hoge SG waarde en dit maakt het matras veerkrachtig, comfortabel en duurzaam. Dit koudschuimmatras heeft een kern van 9 cm comfortschuim SG25. Door deze sterke, open celstructuur kan het matras goed ademen en voelt het lekker koel aan. De bovenkant van het matras is voorzien van een 6 cm hypersoft toplaag, dit voelt stevig aan en geeft een verkoelend ligcomfort. De zones van dit matras geven je lichaam de juiste drukverdeling waardoor je een goede ondersteuning ervaart. Dit eenpersoonsmatras is elektrisch verstelbaar aan het voeten- en hoofdeinde en eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening voor elke gewenste lighouding. Het verstelbare frame zit in het matras en is geschikt voor alle bedbodems.

Heerlijk slaapklimaat
De tijk (matrashoes) is gemaakt van 97% polyester en 3% elastaan, dit zorgt voor een zachte touch en een heerlijk slaapklimaat. De tijk van het matras is afritsbaar en wasbaar tot maximaal 60°C.

Onderhoud voor blijvende kwaliteit
Als je jouw elektrisch verstelbare matras correct gebruikt, heb je er heel lang plezier van! Voorkom overbelasting van het hoofd- en voeteneinde, geef de motor de tijd om af te koelen na ieder gebruik en gebruik de verstelling nooit als je op het hoofd- of voeteneinde zit.
We adviseren om het matras regelmatig uit te zuigen met een stofzuiger met een speciaal meubelstuk en gebruik daarnaast een molton voor een optimale bescherming van je matras. Zo profiteer je zo lang mogelijk van de goede ondersteuning! Dit matras kan niet gekeerd worden.

Artikelnummer 1049849
Merk Beter Bed Select
Slaaphouding rug, zij, buik

Hoogte 25 cm
Gewichtsklasse tot 120 kg
Breedte 80 cm
Lengte 200 cm
Maatvoering Eenpersoons

Hardheid stevig
Comfortzones 1
Drukverlagend 5

Type matras traagschuim
Soort kern HR kern met geïntrigeerde elektrische bodem en visco bovenplaat
Materiaal tijk 100% polyester
Ondersteuning 4
Ventilatie en vochtregulatie 3
Vormend naar het lichaam 5

Handvatten Nee
Tijk afritsbaar Ja

Geschikt voor de volgende bedbodems binnenvering bodem, lattenbodem met min. 28 latten, schotelbodem, spiraalbodem, inzetboxspring, boxspring
Geschikt voor verstelbare bedbodem Nee

Garantie 2 jaar volgens CBW voorwaarden
Duurzaamheid 4
Onderhoud molton en anti-slip gebruiken; niet draaien of keren
Traagschuim matrassen

Traagschuim matrassen

Het belangrijkste kenmerk van traagschuim is dat het drukverlagend werkt. Je zakt als het ware een klein stukje in het matras en geniet van perfecte ondersteuning op de plekken waar je het nodig hebt. Je gewrichten worden ontlast, ideaal als je soms last hebt van je spieren of gewrichten. Je hebt dus minder kans om ’s nachts wakker te worden. Je geniet van een ongestoorde nachtrust, zodat je uitgeslapen aan de dag kunt beginnen!

Kenmerken van een traagschuim matras:

Optimale drukverlaging
Liggend op traagschuim, ervaar je minimale druk op spieren en gewrichten. Hierdoor krijg je minder wekprikkels en slaap je langer en dieper. Je rust beter uit!

Goede lichaamsondersteuning
Traagschuim vormt zich volledig naar de contouren van je lichaam. Dit zorgt voor goede lichaamsondersteuning en uniek ligcomfort.

Fijn als je het snel koud hebt
Dit type matras is zeer geschikt voor mensen die het snel koud hebben in bed, omdat traagschuim warmte goed vasthoudt.

Ontlast bloedvaten en zenuwbanen
Door de minimale druk op je lichaam, worden niet alleen je spieren en gewrichten maar ook je vaten en zenuwbanen ontlast.

Vormt zich naar je lichaam
Het elastische traagschuim wordt zacht wanneer het warmer wordt, daardoor vormt het perfect naar je lichaam. Je hebt het gevoel dat je in een perfect passend bed ligt en droomt heerlijk weg.

Veelgestelde vragen over traagschuim matrassen

Een traagschuim matras is uitermate geschikt wanneer je het snel koud hebt in bed. Daarnaast is deze geschikt voor gevoelige gewrichten en/of spieren en vormt zich uitermate goed naar het lichaam. Dit komt omdat traagschuim reageert op lichaams- en omgevingstemperatuur en het materiaal soepeler wordt wanneer het opwarmt. 

De naam zegt het eigenlijk al bijna, traagschuim is een materiaal dat wanneer je het indrukt het weer langzaam zijn eigen vorm aanneemt. Wist je dat traagschuim allereerst een uitvinding was om enorme versnellingskrachten op het lichaam van een astronaut in een raket op te vangen? 

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing