Onze webshop is 24/7 geopend. Onze Nederlandse winkels zijn tijdelijk gesloten. In deze periode kan het voorkomen dat je bestelling iets langer onderweg is. 

Wintersale
Terug naar het overzicht

schotelbodem Discflex vlak

28 beoordelingen

Maattabel

Maattabel

Eenpersoons

70 x 200/210/220 cm
80 x 200/210/220 cm
90 x 200/210/220 cm
100 x 200/210/220 cm

Twijfelaar

120 x 200/210/220 cm

Tweepersoons

Combineer 2 eenpersoons bodems

539.- 269.50

Levertijd: 4 tot 5 weken Uitleg

perfecte verdeling van het lichaamsgewicht

Goede vochtregulatie door open structuur

Ook verkrijgbaar in elektrische variant

Beoordelingen

Toon alle beoordelingen

Met schotelbodem Discflex vlak van het eigen merk Beter Bed Basic sta je elke ochtend volledig uitgerust op. Een schotelbodem zorgt voor een perfecte verdeling van het lichaamsgewicht over het hele matras. Ideaal dus! Daarnaast verlengt dit ook de levensduur en comfort van je matras. Met deze lattenbodem komt jouw lichaam helemaal tot rust en ervaar je gelijkmatige ondersteuning!

De schotelbodem Discflex is tevens verkrijgbaar in een elektrische variant. Heerlijk wanneer je graag langere tijd in bed verblijft met een goed boek of je lievelingsserie.

Meer over de bedbodem
Deze lattenbodem heeft een groot raakvlak waardoor de bodem goede en gelijkmatige ondersteuning geeft. Rond schouders en heupen ervaar je dankzij speciale zones extra comfort. Omdat de schotel een open structuur heeft, geniet je van bijzonder goede vochtregulatie. De vlakken lattenbodem heeft 36 latten. De lattenbodem is gemaakt van beuken en is geschikt voor pocketveer, traagschuim, aerospring, latex en HR-schuim matrassen. Met deze lattenbodem ervaar je vering over het gehele ligoppervlak. Ook aan de randen geniet je van de vering. De bodem is geschikt voor personen met een gewicht tot 120 kilo.

Deze bedbodem blinkt uit in:
• Perfecte verdeling van het lichaamsgewicht
• Goede vochtregulatie door open structuur
• Ook verkrijgbaar in elektrische variant

Hoe houd je je bedbodem langer mooi?
Neem de bedbodem af en toe af met een vochtig doekje zodat deze stofvrij blijft.

Levering & garantie
Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe schotelbodem. Je vindt alle informatie over deze garantie en de levering bij het kopje ‘Goed om te weten’. Om de bedbodem stevig neer te kunnen zetten, adviseert Beter Bed een universele, zelfdragende potenset. Met deze potenset heb je eigenlijk geen ledikant meer nodig. Maar ook met een ledikant is het verstandig de bedbodem te monteren op een zelfdragende potenset. Dit geeft extra stevigheid en voorkomt kraken en piepen. Het geeft tevens een langere levensduur van het ledikant en de bedbodem. De universele, zelfdragende potenset is te vinden onder de rubriek Bedbodems - Potensets.

Artikelnummer 389335
Merk Beter Bed Select

Breedte 70 cm
Lengte 190 cm
Hoogte 11 cm

Materiaal frame beuken
Materiaal schotels kunststof

Uitvoering Vlak
Comfortzones heup- & schouderzone
Vering gehele ligoppervlakte Ja
Schuif-mechanisme Nee
Geschikt voor de volgende matrassen pocketveer, traagschuim, aerospring, latex, HR-schuim
Gewichtsklasse tot 120 kg
Aantal latten 36 schotels
Kantelbare schotels Ja
Aantal schotels 36

Onderhoud afnemen met een vochtig doekje
Garantie 2 jaar volgens CBW voorwaarden
Montage gratis gemonteerd
Overige Om de bedbodem stevig neer te kunnen zetten, adviseert Beter Bed u een universele, zelfdragende potenset. Met deze potenset heeft u eigenlijk geen ledikant meer nodig. Maar ook met ledikant is het verstandig de bedbodem te monteren op een zelfdragende potenset. Dit geeft extra stevigheid en voorkomt kraken en piepen. Het geeft tevens een langere levensduur van het ledikant en de bedbodem. De universele, zelfdragende potenset is te vinden onder de rubriek Bedbodems - Potensets.

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing