Beter Bed faciliteert webinar met Dr. Slaap

Uden – 6 juni 2023 - Op 13 juni aanstaande organiseert Beter Bed in samenwerking met ‘Dr. Slaap’, Merijn van de Laar, een gratis webinar voor iedereen die graag zijn of haar slaap wil verbeteren. Wie een nachtje slecht slaapt,  merkt de volgende dag gelijk het verschil, qua humeur en scherpte. Slecht slapen is bovendien van invloed op de gezondheid. Maar liefst één op de vijf Nederlanders kampt met een vorm van slaapgebrek. Dit webinar is voor velen een uitgelezen kans om dit direct te veranderen.

Het gratis webinar op 13 juni om 20:00 uur geeft meer inzicht in alle factoren die de kwaliteit van slaap beïnvloeden. Het webinar is gericht op bewustwording van de gevolgen van slecht slapen en motiveert kijkers om de slaapkwaliteit te verbeteren voor een gezonder, energieker en gelukkiger leven. Deelnemers leren hoe ze deze stappen direct in praktijk kunnen brengen.

Dr. Slaap, Merijn van de Laar legt uit: “Alles over beter slapen komt aan bod. Wanneer slaap je nu beter? En wat gebeurt er als je nachtrust niet meer gezond is? En vooral wát moet je dan doen? Denk aan onderwerpen als:

  • Ik heb moeite met in slaap vallen.
  • Ik voel me overdag vermoeid.
  • Hoeveel slaap heb ik nodig?
  • Hoe kan ik beter slapen ondanks stress of angst?
  • Hoe zorg ik voor de beste slaapomgeving?
  • Hoe beïnvloedt slecht slapen mijn gezondheid?
  • …en nog véél meer.

Ook is er ruimte om vragen te stellen over persoonlijke slaapkwesties.”

Nieuwe stap in missie Beter slapen, beter leven.

Beter Bed gelooft én belooft dat iedereen beter kan slapen. De slaapspecialist werkt dagelijks hard aan haar missie: Beter slapen, beter leven en is in lijn met het manifest dat in september 2022 is opgesteld.  Eén van de manieren om deze missie te vervullen is samenwerken met experts op het gebied van slaap. “Wij begrijpen als geen ander dat goed slapen niet alleen afhankelijk is van het juiste bed, matras of beddengoed. Met diverse initiatieven, waaronder het webinar met Dr. Slaap, helpen we Nederland en België hun slaap te verbeteren. Blijkbaar is er enorme behoefte aan, want de aanmeldingen stromen binnen”, zegt Perijn Hoefsloot, Directeur Marketing & Customer Experience bij Beter Bed.

Over Merijn van de Laar

Dr. Merijn van de Laar heeft zich sinds 2022 als kennispartner verbonden aan Beter Bed. Ook als Merijn niet slaapt, is hij zo goed als altijd met slapen bezig. Dat begon al tijdens zijn studie biologische psychologie aan de Universiteit van Maastricht. Hij promoveerde op het onderwerp persoonlijkheid en slaap en de behandeling van slapeloosheid. Daarnaast werkte hij jarenlang bij Kempenhaeghe, Centrum voor Slaapgeneeskunde en behandelde mensen met slapeloosheid, ongewenste gedragingen in de nacht en verschoven slaap-waakritmes. Op dit moment werkt Merijn aan de Universiteit van Maastricht waar hij huisartsen in opleiding lesgeeft over de diagnostiek en behandeling van slaapproblemen.

Over Beter Bed

Wij geloven dat iedereen beter kan slapen. Daarom komen we al ruim 40 jaar ons bed uit om iedereen uitgeslapen en gezonder te laten leven. En omdat we allemaal anders zijn én slapen, betekent dat ook voor iedereen wat anders. Daarom luisteren we naar je en hebben we oog voor je behoeftes en budget. We helpen je online en in de winkel met het vinden van jouw beste slaapoplossing. Hierdoor voel jij je op de lange termijn gezonder, fitter en beter. De collectie van Beter Bed is verkrijgbaar in ruim 100 winkels in Nederland en België en via beterbed.nl en beterbed.be.

 

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing