Jet

Columnist

Jet van Nieuwkerk (31 jaar) is presentatrice, (food) journalist en heeft haar eigen platform tipvanjet.nl. Daarop geeft ze tips voor in de keuken, over slapen, de liefde, goede boeken, beauty, lifehacks, weekendtrips, thuis ontspannen én sinds anderhalf jaar ook over het moederschap. Op deze plek deelt ze natuurlijk álles over slapen en de slaapkamer!

Blogs door Jet

Nooit meer slapen zonder
Beter slapen

Nooit meer slapen zonder

Jet
Mijn zoon Frenkie, van twee jaar, is een goede slaper en nu ik dit schrijf klop ik af op echt hout. Zijn slaapkamer is een pijpenlade met een knalgele commode en een bedje dat mijn vriend Ward zorgvuldig heeft geschilderd in groen/blauw. Aan het plafond hangt een luchtballon en de lamp is in de vorm van een grote wolk. De plinten in de kamer hebben we knalgeel geschilderd.
Lees meer
Het is druk in bed
Beter slapen

Het is druk in bed

Jet
Ik ben moeder van Frenkie van bijna twee. En al minstens zeshonderd dagen liggen wij elke ochtend na het ontwaken met zijn drieën minimaal nog een uur in bed.
Lees meer
Uitdaging: 100 dagen zonder telefoon naar bed
Beter slapen

Uitdaging: 100 dagen zonder telefoon naar bed

Jet
Ik ben gek op challenges. Het geeft mij het gevoel dat ik flink bezig ben met mijn zelfontwikkeling, en een uitdaging is een doel en een doel hebben werkt beter voor mij dan een voornemen. Dat laatste kan snel verwateren.
Lees meer

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing