Boxspring 100x200

Opzoek naar een lekker breed eenpersoonsbed? Dan is een 100x200 boxspring wat voor jou! Veel comfort en extra veel ruimte voor jezelf.

Filters

4 van 4 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

bs_karlsson_arendal_voice-anthracite-67_el_hb-kurbat-100_mt-stof_tp_1p_kaal
Meest verkocht

Boxspring Autentik Tunn verstelbaar met gestoffeerd matras

(3)

Levertijd: 5 tot 6 weken

1574.50

Boxspring Autentik Kvadrat vlak met gestoffeerd matras

(1)

Levertijd: 5 tot 6 weken

1199.50

Boxspring Autentik Tunn vlak met gestoffeerd matras

Levertijd: 5 tot 6 weken

1224.50

4 van 4 resultaten

Complete boxspring 100x200

Bij Beter Bed bestel je altijd een complete boxspring, zo kun je gelijk heerlijk slapen als die bezorgt is. Nadat je de maat kiest kun je helemaal naar eigen smaak een model samenstellen. Want wil je een vlakke of verstelbare, met of zonder opbergruimte en in welke kleur zie je jouw nieuwe bed het liefst? Alles is mogelijk. Met een topmatras maak je het helemaal af. Want niet alleen geeft het extra comfort, ook blijft jouw boxspring zo langer goed. Heb je soms een logee opbezoek? Kijk dan eens naar een 140x200 boxspring. Dit formaat is net geen tweepersoons en past daardoor goed in een kleine slaapkamer.

Goedkope 100x200 boxspring

Met een goedkope boxspring lever je niet in op de kwaliteit. Met onze aanbiedingen kost lekker slapen niet de hoofdprijs. Kwaliteit voor een scherpe prijs, precies zoals je van ons gewend bent. Regelmatig hebben wij ook boxspring aanbiedingen. Houd hiervoor de website goed in de gaten. Zo wordt een goed nachtrust heel betaalbaar.

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing