Magazine dag & nacht

Goed slapen is het halve werk!

In alweer de derde editie van ons magazine Dag + Nacht gaan we op zoek naar manieren om met veranderingen mee te bewegen. We willen je graag inspireren met wat we hebben geleerd van de afgelopen periode. De maatschappelijke ontwikkelingen vloeien voort in trends als ‘jezelf aanpassen’, ‘jezelf aarden’ en ‘voor jezelf zorgen’. Wat is het effect daarvan op jouw dag en nacht? En hoe worden deze doorvertaald naar de slaapkamer? Ontdek het allemaal in ons nieuwe magazine Dag + Nacht!

Bladeren maar!

Ah toe… Nog één verhaaltje?

Voorlezen in bed

(Voor)lezen in bed: het ideale ‘naar-bed-gaan-ritueel’

Oké dan, nog één verhaaltje en dan is het écht bedtijd. (Voor)lezen in bed is het ideale ritueel voor het slapengaan. Zelf lezen, alleen lezen of om de beurt een zin. Wist je dat het ook nog eens heel goed is voor de woordenschat, de fantasie én het in slaap vallen? 

Meer lezen

Gewoon doen, dat groen!

Planten in je slaapkamer

Planten of bloemen op je nachtkastje of op de vensterbank van je slaapkamer?

Misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar er zijn genoeg redenen om hier vandaag nog mee te beginnen. ‘Wist je dat sommige planten niet alleen zorgen voor sfeer en zuurstof, maar ook de lucht zuiveren?

Meer lezen

Jezelf aanpassen

Aanpassen maar

Aanpassen maar!

De afgelopen periode is onze flexibiliteit behoorlijk op de proef gesteld. Of je nu wilde of niet, jezelf niet aanpassen was geen optie. We verplaatsten ons letterlijk en figuurlijk steeds meer van buiten naar binnen. Jezelf aanpassen is een trend die we overal terugzien. Zelfs in de slaapkamer. Meer weten of deze trend? 

Meer lezen

Trots!

We zijn héél trots! Want we hebben er hard aan gewerkt om in dit magazine weer alles wat wij belangrijk vinden aan bod te laten komen. En óók de vragen in input van onze fans en klanten hebben we gebruikt bij de samenstelling van het magazine. We hebben dit met ons team met heel veel plezier gedaan. Kijk je mee met de magazine shoot?

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing