Dag & Nacht

inspiratiemagazine nr 04

In deze 4e editie van ons magazine Dag + Nacht brengen we het belang van goed slapen bij jou onder de aandacht met héél veel inspiratie, kennis en tips om beter te slapen. Ook nemen we jou 40 jaar mee terug in de tijd van beter slapen. Veel leesplezier!

Hoera! Beter Bed 40 jaar

Al 40 jaar helpen wij iedereen met beter slapen, beter leven.  En dat is alles behalve slaapverwekkend. Onze grote dromen begonnen klein, maar grote dromen kwamen én komen uit. Met al onze Beter Bed collega’s werken we dagelijks hard aan onze missie om héél Nederland en België beter te laten slapen. Iets dat hard nodig is: goed slapen heeft een enorme impact op je kwaliteit van leven. Daarom vertellen we je graag hoe ook jij het beste uit je slaap haalt. Hoe? Je leest én bekijkt het in ons uitgebreide inspiratiemagazine.

Bladeren maar!

Slecht slapen? Blame the hormones

De invloed van hormonen op je nachtrust

Helaas, maar waar: vrouwen (62%) hebben vaker slaapproblemen dan mannen (38%). Menstruatie, zwangerschap en de overgang brengen de hormonen aardig uit balans. Dat zorgt niet alleen voor de alom bekende  moodswings, maar dus óók voor slaapproblemen.

Meer lezen

Wees wijs, gebruik blauwgrijs!

De kleur van nu én morgen in je slaapkamer!

Wij zijn gek op kleur in de slaapkamer, dé plek waar je tot rust komt.  Met het juiste kleurgebruik creëer je juist rust en eenheid in een stijl die helemaal bij jou past. De perfecte kleur voor in je slaapkamer? Blauwgrijs!

Meer lezen

Slaapwetenschapper Merijn

Reset je slaap

Misschien ken je het wel: je wil graag slapen, maar het lukt niet. Of je wordt ’s nachts wakker en je ziet de uren op de wekker voorbij tikken. Heel frustrerend natuurlijk. Wist je dat de meest effectieve manier korter op bed liggen is? Zo kun je namelijk je slaap resetten!

Meer lezen

Trots!

We zijn héél trots! Want we hebben er hard aan gewerkt om in dit magazine weer alles wat wij belangrijk vinden aan bod te laten komen. En óók de vragen in input van onze fans en klanten hebben we gebruikt bij de samenstelling van het magazine. We hebben dit met ons team met heel veel plezier gedaan. Kijk je mee met de magazine shoot?

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing