Profiteer nú van 15% éxtra korting op bijna alles* met code oranje15

5 : 14 : 15
41
Magazine Dag en Nacht

Alles verandert, óók de slaapkamer...

Een tijd die we allemaal niet snel zullen vergeten. Een tijd waarin misschien veel wegviel, maar ook veel moois begon. Zoals onthaasting, oprechte aandacht voor onze fysieke en mentale gezondheid of ons huis dat een écht huis werd. Veranderingen die ons niet zijn ontgaan. Net zoals de rol van onze slaapkamer blijft veranderen.  

In ons nieuwe magazine Dag+Nacht lees je alles over thuiswerken in je slaapkamer, hoe duurzaamheid terrein wint in onze slaapkamer en hoe je een knusse slaapkamer maakt. Het magazine gaat van A tot Zzz over een weldadig nachtleven. Een goede rust- en slaapbeleving maken je fitter en gelukkiger – en dat zijn geen loze woorden. Slapen is net zo persoonlijk als je ideale slaapkamer. 

Vraag het magazine aan!

Het is belangrijk dat jouw slaapkamer dag én nacht bij jou past. En precies daar zijn we bij Beter Bed nou zo graag mee bezig. Slaapcomfort staat natuurlijk op nummer 1, maar daarnaast wil je ook een mooie slaapkamer. Modern, stijlvol of romantisch; onze adviseurs en stylisten inspireren je met de laatste trends op slaapkamergebied.

Vul onderstaand formulier in en ontvang ons magazine thuis!

Vul je gegevens in:

Binnenkijken bij Sanne + Rieks

Voortaan is het grote-mensen-bed van iedereen!

Bekijk de slaapkamer van Sanne + Rieks

Binnenkijken bij Ying + Roelof

We houden van minimalistisch en strak en dat zie je terug in de slaapkamer.

Bekijk de slaapkamer van Ying + Roelof 

Binnenkijken bij Suzanne

De natuurlijke, zachte tinten zorgen voor een serene sfeer.

Bekijk de slaapkamer van Suzanne

Trots!

We zijn héél trots! Want we hebben er hard aan gewerkt om in dit magazine weer alles wat wij belangrijk vinden aan bod te laten komen. En óók de vragen in input van onze fans en klanten hebben we gebruikt bij de samenstelling van het magazine. We hebben dit met ons team met heel veel plezier gedaan. Kijk je mee met de magazine shoot?

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing