Gripsholm

Voor een mooie look en feel

Textielproducten van hoogwaardige kwaliteit in een moderne en subtiele stijl.

Gripsholm dekbedovertrekken
Logo Gripsholm

Gripsholm

Met Gripsholm kom je helemaal in Scandinavische sferen. Hoogwaardige kwaliteit en materialen is waar het merk voor staat. De dekbedovertrekken en sierkussens van Gripsholm zorgen voor een uitnodigende en harmonieuze sfeer in huis. Match kussentjes met verschillende kleuren en structuren voor een persoonlijke stijl en creëer je eigen fijne plek.

 


 

Dekbedovertrek Lisen Gripsholm
Dekbedovertrek Ammi


 

Fijne dekbedovertrekken

De dekbedovertrekken van Gripsholm zijn gemaakt van fijne materialen zoals katoen-satijn. Deze stof is heerlijk zacht en glad, geschikt voor zowel warme zomerse nachten als voor de wat koudere nachten. Een dekbedovertrek van katoen-satijn geeft je slaapkamer een luxueuze uitstraling. 
Daarnaast vind je ook vintage designs terug in de collectie, waarmee je direct een stoere sfeer creëert.
 

Bekijk de collectie dekbedovertrekken

Hand getekende patronen

Sierkussen Coral

Wist je dat alle ontwerpen van Gripsholm door het merk zelf zijn gemaakt? De ontwerpers van Gripsholm creëeren subtiele hand getekende patronen. De meeste sierkussens zijn enkel gekleurd. Dat maakt mixen en matchen van verschillende kussentjes met de trends uit het seizoen héél gemakkelijk. Er is veel aandacht voor detail waarbij technieken als piping en bewerkte naden zorgen voor een hoogwaardige kwaliteit.

 

Bekijk de collectie sierkussens

Terugkerende kleurencombinatie

Het kleurenpalet is modern, Scandinavisch en uitnodigend. Blauwe tinten vormen de basis voor de collecties van Gripsholm, gecombineerd met grijs, beige en roze. Deze mix komt ieder seizoen terug in de ontwerpen en zorgen voor een moderne en harmonieuze sfeer.

Bekijk de collectie sierkussens

 

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing