Onze topmerken

Topmerken bij Beter Bed

Altijd de beste keus voor je slaapkamer

Beter Bed heeft een uitgebreide collectie bedden, boxsprings, matrassen, bedbodems, bedtextiel en accessoires. Al deze producten zijn verkrijgbaar in diverse merken en in vele stijlen, kleuren, maten en materialen. Zo vind je altijd het bed of slaapkamermeubel waarnaar je op zoek bent. Of je nu een eigentijdse boxspring of een comfortbed op hoogte wilt. Een matras voor het kinderbed of een vouwbed voor de logeerkamer. Je hebt ruime keuze uit onze huismerken Beter Bed Basic en Beter Bed Select én topmerken als Karlsson, B Bright, Alpine Plus en M line.

Beter Bed huismerken

Hoe beter je slaapt, hoe gelukkiger en gezonder je bent. De collectie van B Bright is ontworpen met de jarenlange ervaring van Beter Bed en steunt op ontelbare slaapervaringen. 

Heerlijk comfortabel slapen voor een verrassend voordelige prijs? Beter Bed Select is een selectie van de fijnste betaalbare slaapkamerproducten. Gratis bij je thuisbezorgd en ter plekke gemonteerd.

Je zoekt een mooi bed, prima matras of basic meubel, en je wilt niet te veel uitgeven. En dat begrijpen we bij Beter Bed. In onze Basic collectie vind je namelijk vertrouwde kwaliteit voor ongekend lage prijzen.

Topmerken matrassen, bedden en boxsprings bij Beter Bed

 

Al onze merken

 

Advies nodig?
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing