Onze merken

Topmerken bij Beter Bed

Beter Bed heeft een uitgebreide collectie bedden, boxsprings, matrassen, bedbodems, bedtextiel en accessoires. Al deze producten zijn verkrijgbaar in diverse merken en in vele stijlen, kleuren, maten en materialen. Zo vind je altijd het bed of slaapkamermeubel waarnaar je op zoek bent. Of je nu een eigentijdse boxspring of een comfortbed op hoogte wilt. Een matras voor het kinderbed of een vouwbed voor de logeerkamer. Je hebt ruime keuze uit onze huismerken Beter Bed Basic, Beter Bed Select, Maxi, B Bright en Karlsson én topmerken als Alpine Plus, M line en Tempur. 

Beter Bed huismerken

Maxi

Maxi betekent maximaal ligcomfort voor een verrassende prijs. Geniet van een maximale nachtrust met de maxi collectie. De collectie bestaat uit twee matrassen en kussens.

Maxi sleep, mini price

B Bright 

Hoe beter je slaapt, hoe gelukkiger en gezonder je bent. De collectie van B Bright is ontworpen met de jarenlange ervaring van Beter Bed en steunt op ontelbare slaapervaringen. 

Be happy, B Bright, Be you

Kårlsson

Met Kårlsson kies je voor vooruitgang. Van je nacht, je dag en jezelf. Dankzij de juiste balans tussen jouw dagelijks bestaan en wat je daarvoor nodig hebt. Met Kårlsson is het tijd voor jouw moment, op jouw manier.

Feel the difference

Beter Bed Select

Heerlijk comfortabel slapen voor een verrassend voordelige prijs? Beter Bed Select is een selectie van de fijnste betaalbare slaapkamerproducten. Gratis bij je thuisbezorgd en ter plekke gemonteerd.

Fijne favorieten

Beter Bed Basic 

Je zoekt een mooi bed, prima matras of basic meubel, en je wilt niet te veel uitgeven. En dat begrijpen we bij Beter Bed. In onze Basic collectie vind je namelijk vertrouwde kwaliteit voor ongekend lage prijzen.

Een slimme keus

Topmerken bedden, boxsprings, matrassen en textiel bij Beter Bed

 

Al onze merken

 

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing