Shop nu met 15% éxtra korting, gebruik de code herfst15

10 : 5 : 37
2
Polyether matrassen Beter Bed

Polyether matras

Een goed matras is van levensbelang. Je slaapt immers wel één derde van je leven! Met een polyether matras geniet je van een duurzaam, anti-allergeen en vooral zeer betaalbaar matras.

Filters

2 van 2 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

mt_somnis_flexworld_svv_kaal
Meest verkocht

polyether matras Flexworld

Ondersteuning
Hardheid
medium

Levertijd: 4 tot 5 weken

69.-

Nú 15% éxtra korting op dit artikel met code herfst15

polyether matras Bébé

(2)
Ondersteuning
Ventilatie
Drukverdeling
Hardheid
medium

Levertijd: 6 tot 7 weken

49.-
lowest-price

Polyether matras kopen? Bekijk de collectie bij Beter Bed

Er bestaan heel veel soorten matrassen en dat is natuurlijk niet voor niets. Er bestaan immers ook heel veel verschillende lichamen en ieder lichaam vraagt weer om andere eigenschappen. Zo bestaan er pocketveren matrassentraagschuim matrassenkoudschuim matrassen en polyether matrassen. Een polyether matras is altijd een anti-allergeen matras doordat het vervaardigd is uit een synthetisch materiaal. Dit materiaal heeft een gesloten celstructuur en is daarom ook beter geschikt wanneer je het snel warm hebt in bed. Een polyether matras is daarnaast het beste geschikt voor een lichaamsgewicht tot maximaal 80 kilo. Dit type matras is dan ook perfect voor kinderen of het logeerbed dat veel minder vaak belast wordt. Een groot voordeel van een synthetisch matras is dat het een zeer betaalbaar matras is! Bekijk ons aanbod en vind het polyether matras waar je naar op zoek bent! Je kunt natuurlijk ook twee polyether matrassen naast elkaar gebruiken op een tweepersoonsbed. Dan is een matraswig misschien ook iets voor jou. 

Bij ons vind je diverse soorten polyether matrassen

Je weet al dat je op zoek bent naar een polyether matras, maar dan komt de vraag: welk type? In ons assortiment vind je diverse soorten. Zo vind je bijvoorbeeld een polyether matras voor baby’s, een polyether matras met ergonomische zones en polyether matrassen in verschillende afmetingen en van diverse hoogtes. Ook heb je de keuze uit verschillende merken en prijzen. Een polyether matras is budgettechnisch sowieso een perfecte keuze. Je koopt bij ons al een polyether matras vanaf €45.-! Ben je benieuwd naar matrassen in verschillende maten? Kijk dan even naar onze eenpersoons matrassen, tweepersoons matrassen, 120x200 matrassen, 140x200 matrassen, 160x200 matrassen of 180x200 matrassen.

Geniet van aantrekkelijke aanbiedingen op polyether matrassen

Welk polyether matras je ook uitzoekt, het matras dat je bij ons aanschaft zal prijs-kwaliteit technisch dik in orde zijn! Zo kies je dus altijd voor een polyether matras dat past bij jouw portemonnee en wensen qua ligcomfort. Daarnaast is het handig om onze aanbiedingen goed in de gaten te houden. Je vindt bij ons namelijk het hele jaar door diverse aanbiedingen tijdens verschillende actieperiodes. Zo profiteer je van extra korting en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen!

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing