21% BTW korting op héél veel bedden en boxsprings!

6 : 9 : 24
13
Veiligheid en privacy Beter Bed

Privacyverklaring

Uw privacy is een serieuze zaak. Omdat wij persoonsgegevens van u opvragen, bijvoorbeeld wanneer u een aankoop doet in onze (web)winkel, vinden wij het belangrijk om u te laten weten wat er met die gegevens gebeurt.

Wij respecteren uw privacy en doen er dan ook alles aan om uw privégegevens ook echt privé te houden. De manier waarop wij met uw gegevens omgaan is geheel volgens de geldende (Europese) privacy wetgeving.

In deze privacyverklaring leggen wij uit welke gegevens wij van u verzamelen en voor welk doel wij dit doen. Daarnaast lichten wij toe hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens en wat uw rechten op dat gebied zijn.

Deze privacyverklaring is van toepassing op iedere verwerking van persoonsgegevens van onze (potentiële) klanten en gebruikers van onze website.

De verklaring geeft antwoord op de volgende vragen:

 

Hebt u nog vragen?

We hebben geprobeerd alle informatie rondom uw privacy zo eenvoudig mogelijk en volledig toe te lichten in deze verklaring.  We kunnen ons echter voorstellen dat u na het lezen nog steeds vragen hebt. In dat geval kunt u contact opnemen met onze Customer Service. Dit kan op de volgende manieren:

  • Per e-mail: [email protected]
  • Per post: Beter Bed, t.a.v. afdeling Customer Service, Postbus 716, 5400 AS UDEN
  • Telefonisch: via 0413 - 33 88 00 (ma t/m vrijdag 08.00 – 18.00).
Advies nodig?
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing