Slaapexperts Beter Bed helpen héél Nederland en België beter slapen

Heb jij al kennisgemaakt met ons exclusieve netwerk van slaapexperts? Met Beter Bed hebben wij één gezamenlijke missie: héél Nederland en België beter laten slapen en leven. Dit netwerk van slaapexperts gaat ons hierbij helpen. Het netwerk bestaat uit diverse slaapexperts die wetenschappelijke kennis toevoegen op het gebied van slaapkennis, in innovaties, productontwikkeling en advies.

1 op de 5 Nederlanders heeft slaapproblemen

Het netwerk van slaapexperts is een van onze antwoorden op een ontwikkeling waarvan we van een breed maatschappelijk probleem kunnen spreken: maar liefst 1 op de 5 Nederlanders heeft slaapproblemen. Met alle gevolgen van dien voor onze geestelijke en lichamelijke conditie. Zo veroorzaakt slecht slapen meer verkeersongevallen dan alcohol. En alleen al in Nederland kunnen we 25% besparen op gezondheidsklachten als we preventief beter zouden slapen.

Netwerk slaapexperts

Het Beter Bed slaapexpert netwerk bestaat uit artsen, specialisten, slaapcoaches, gezondheidsinstituten en wetenschappers. Samen verdiepen wij ons in mogelijkheden die heel Nederland en België beter laten slapen.

Beter Slapen Manifest

Eind vorig jaar haalden wij de Internationaal bekende slaapexpert, auteur van ‘Why We Sleep’ en TEDx-spreker met meer dan 16 miljoen views, Matthew Walker al naar Nederland om het belang van slaap onder de aandacht te brengen. We publiceerden een manifest voor Beter Slapen. Een probleem dat Matthew onderkent en daarom steunde met zijn handtekening als eerste handtekening voor het manifest. 

Slaapexpert Merijn van de Laar

Een van onze slaapexperts uit het netwerk is slaapwetenschapper Merijn van de Laar. Merijn is onder andere Doctor of Philosophy (PhD) en auteur van het boek ‘Slapen als een oermens’. Daarnaast is Merijn keynote spreker en adjunct-hoofd Maastricht University. Hij promoveerde voor zijn studie biologisch psychologische op het onderwerp persoonlijkheid en slaap en de behandeling van slapeloosheid en werkte jarenlang bij Kempenhaeghe, Centrum voor Slaapgeneeskunde  en behandelde mensen met slapeloosheid en ongewenste gedragingen in de nacht en verschoven slaap-waakritmes.

Lees hier alles over slaapexpert Merijn van de Laar

Slaapexpert Aline Kruit

Ook arts, ACT (slaap)coach, docent, auteur en spreker Aline Kruit heeft zich als slaapexpert en kennispartner bij ons netwerk aangesloten. Aline is expert op het gebied van de behandeling van slapeloosheid met Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Daarnaast heeft ze een eigen praktijk voor personal coaching en is ACT-docent. Aline schreef diverse boeken waaronder ‘Slapen is niets doen’, ‘Eerste hulp bij Beter Slapen’ en ‘Goede nacht, lekker slapen en beter presteren bij onregelmatige werktijden’. Als kennispartner traint Aline alle medewerkers van Beter Bed op tot volleerd slaapexpert, van magazijnmedewerkers en slaapadviseurs in de winkels tot alle kantoormedewerkers en management.

Lees hier alles over slaapexpert Aline Kruit

Slaapexpert Myrthe Stapper

Ook gecertificeerd kinderslaapcoach Myrthe Stapper heeft zich aangesloten als slaapexpert bij ons netwerk. Myrthe is oprichter van slaaptipsvoorbabys.nl. Slaaptipsvoorbabys informeert over het slaapgedrag van baby’s en peuters met als doel om meer (nacht)rust te creëren.

Lees hier alles over slaapexpert Myrthe Stapper

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing