Inspiratie

Trends van het najaar

Nieuwsgierig naar dé trends voor najaar? Dan zit je hier helemaal goed. Onze splinternieuwe najaarscollectie staat namelijk weer online! Uiteenlopende trends met de kleuren, stoffen en dessins van nu zijn vertaald naar bedtextiel. En wij hebben er, zoals je van ons gewend bent, prachtige combinaties van bedden, overtrekken en accessoires van gemaakt. Lees en kijk je mee?

Nieuwe merken dekbedovertrekken

Dit seizoen hebben we het assortiment uitgebreid met de merken Walra en Heckett & Lane. De collectie van Walra kenmerkt zich door de mooie kwaliteiten en rustige dessins in natuurlijke tinten. De collectie van Heckett & Lane staat bekend om zijn ‘bijna echte’ prints, die altijd geïnspireerd zijn op de werkelijkheid. Het bekende merk Kardol laat zich dit seizoen inspireren door mode, design , architectuur, kunst en natuur.

 

Wat kleur doet met je slaapkamer

Dit najaar mag en kan weer van alles! De kleuren zijn niet zo fel als afgelopen voorjaar, maar juist een beetje vergrijsd. Hierdoor hebben de overtrekken een volwassen uitstraling. In vergelijking met vorig seizoen zijn veel dessins grafischer en opgebouwd uit grote kleurvlakken. Dissin Priviliged en dissin Foix zijn voorbeelden van dessins die opgebouwd zijn uit grote kleurvlakken met hier en daar een structuurtje. Weer eens wat anders!

 

Luxe en chique beddengoed

Naast dessins met platte kleurvlakken zien we in de najaarscollectie dit jaar ontwerpen met veel gelaagdheid. Luxe en rijkheid spelen een steeds grotere rol in de interieurtrends. Deze gelaagdheid en verfijning is goed terug te zien in de dekbedovertrekken van het vernieuwde merk Kardol, zoals Harmonies, Pietic Favor en Shadowland. Ook velours speelt deze winter een belangrijke rol in de accessoires. Daarnaast zien we breisels en foil print en geloof ons, dit wil je hebben.


Goud in de slaapkamer?

Zeker weten. De belangstelling voor goud en andere glimmende metalen is er al enige seizoenen. Wat we nu zien, is dat de koperkleur langzaam verdwijnt en dat goudaccenten steeds meer aandacht krijgen. Goud is een warme tint en geeft een chique touch aan de slaapkamer. De kleur goud is ook goed te combineren met allerlei neutrale tinten. Zo hou je het mooi klassiek en rustgevend. 

 

Inspiratie uit de natuur

Een trend die steeds aanwezig is, is de florale en natuurtrend. Bloemen en organische vormen zijn niet meer weg te denken uit ons (slaapkamer)interieur. Twee overtrekken die getuigen van deze trend zijn Miraflores, een overtrek in sprankelende kleuren, en dessin Elle, welke juist een lieflijke en zachte uitstraling heeft.


Elk overtrek zijn eigen verhaal

Beddinghouse heeft de collectie van najaar 2017 opgebouwd met uiteenlopende story’s. De meest vernieuwende story is ‘Housewarming’, een verhaal waarbij diepe, warme kleuren allemaal met elkaar gecombineerd mogen worden. Zo ontstaat er een vrolijk geheel, dat tegelijkertijd een fris karakter heeft door de toepassing van de kleur wit in de overtrekken.


Welke trend past het best bij jou? Ontdek het nu!

Lees meer over

Over de auteur

Stylist

Weet hoe je een slaapkamer perfect kan stylen.

Meer over Jolein

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing