Blogs over Najaar

Waar kan ik beddengoed doneren?
Slaapproducten

Waar kan ik beddengoed doneren?

Jaap
Wist jij dat je jouw oude dekbedden, matrassen, kussens en bed kunt doneren? Je helpt er niet alleen anderen mee, je bent ook nog eens super duurzaam bezig! In plaats van je oude beddengoed weggooien, kun je ervoor kiezen om het een nieuw leven te geven. Maar, waar laat je het dan? Wie maak je er het meest blij mee? We geven je 5 opties om jouw beddengoed te doneren.
Lees meer
De top 5 dekbedovertrekken van het najaar
Inspiratie

De top 5 dekbedovertrekken van het najaar

Jolein
Maar welke dekbedovertrekken zijn dit najaar de must-haves voor op je bed? Om je te helpen maakten wij alvast een top 5 van de meest gewilde exemplaren voor de donkere dagen. Tijd om onder de wol te kruipen!
Lees meer
Trends van het najaar
Inspiratie

Trends van het najaar

Jolein
Nieuwsgierig naar dé trends voor najaar? Dan zit je hier helemaal goed. Onze splinternieuwe najaarscollectie staat namelijk weer online! Uiteenlopende trends met de kleuren, stoffen en dessins van nu zijn vertaald naar bedtextiel. En wij hebben er, zoals je van ons gewend bent, prachtige combinaties van bedden, overtrekken en accessoires van gemaakt. Lees en kijk je mee?
Lees meer
6 tips voor een herfstklaar bed
Inspiratie

6 tips voor een herfstklaar bed

Jolein
Dat de herfst nu echt begonnen is, dát is wel duidelijk! Naast een fijne, warme herfstlook in je slaapkamer, verdient ook het bed zelf de nodige aandacht. Met de steeds kouder wordende temperaturen, is het de hoogste tijd om warme dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens, pyjama’s en behaaglijke dekentjes tevoorschijn te halen. Met onze 6 tips voor het lekkerste en aangenaamste beddengoed, ben jij dit keer je koude voeten mooi voor. Laat die herfst én winter maar komen!
Lees meer
Herfstdip? Zó ben je er snel vanaf!
Beter slapen

Herfstdip? Zó ben je er snel vanaf!

Sanne
Ben jij ook zo moe sinds de start van de herfst? Futloos en niet van de bank af te slaan? Kruip je het liefste al om 21.00 uur onder de wol en ben je 's morgens moeilijk je bed uit te komen? Je bent niet de enige!
Lees meer
Slapen bij kouder weer
Beter slapen

Slapen bij kouder weer

Jan
De herfst is weer begonnen en het is meteen raak; de eerste nachtvorst is een feit. Alsof de natuur onze astronomische kalender nauwlettend in gaten houdt, daalde het kwik vannacht voor het eerst weer tot onder het vriespunt. Het is tijd om de warme dekbedden, pyjama’s en pantoffels van zolder te halen. Laat de herfst maar komen!
Lees meer

Auteurs over Najaar

Sanne

Slaapadviseur

151 blogs

Jolein

Stylist

38 blogs

Jan

Productexpert

27 blogs

Jaap

CSR & Innovatie expert

8 blogs

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing