Blogs over Voorjaar

Dit zijn deze lente onze mooiste dekbedovertrekken
Inspiratie

Dit zijn deze lente onze mooiste dekbedovertrekken

Jolein
Zin in de lente? Wij ook! Lente vibes hebben wij sowieso al even te pakken. Tijdens het samenstellen van onze nieuwe voorjaarscollectie dekbedovertrekken kwamen de vrolijkste en kleurrijkste prints al voorbij. Perfect voor die frisse, nieuwe look in jouw slaapkamer. Om het kiezen voor jou wat makkelijker te maken, zetten we de top 5 van de populairste lente dekbedovertrekken voor je onder elkaar.
Lees meer
Tips van opruimcoach Eefje Sedee
Beter slapen

Tips van opruimcoach Eefje Sedee

Sanne
Daar zijn ze weer: voorjaarkriebels! Betekent dit bij jou ook opruimwoede en schoonmaakdrang? Vergeet dan zeker je slaapkamer niet. Juist deze ruimte kan op zijn tijd namelijk wel een goede schoonmaak- en opruimbeurt gebruiken. Opruimcoach Eefje Sedee van ‘Fairy Organized' weet hier álles van. Wij spraken haar over waarom opruimen in de slaapkamer zo belangrijk is. In dit blogartikel delen we haar slimme tips voor een altijd frisse én opgeruimde slaapkamer.
Lees meer
Voorjaarstrends
Inspiratie

Voorjaarstrends

Jolein
Yes! Het voorjaar staat voor de deur. Langzaamaan worden de dagen langer én zachter. Sneeuwklokjes en krokussen sieren ons straatbeeld, de bloesemknoppen staan op springen. Tijd voor een fris en stralend nieuw begin! In de natuur, maar toch zeker ook in je slaapkamer? Weg met het dikke winterdekbed, welkom nieuw dekbedovertrek! Laat je inspireren door onze nieuwe, frisse voorjaarscollectie gebaseerd op de laatste voorjaarstrends. Beleef de lente dit jaar buiten én in je slaapkamer!
Lees meer
Dé top 10 mooiste dekbedovertrekken voorjaar 2021
Inspiratie

Dé top 10 mooiste dekbedovertrekken voorjaar 2021

Jolein
Ben je van plan om een nieuw dekbedovertrek te kopen? Check dan zeker even deze top 10 met de mooiste dekbedovertrekken uit onze nieuwste voorjaarscollectie 2021. Dat juist dit de tien allermooiste dekbedovertrekken zijn, bedenken we niet zelf. Deze tien dekbedovertrekken zijn namelijk het vaakst gekocht door onze klanten. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we het er niet mee eens zijn! Allesbehalve. We zijn dol op dit lijstje en alle tien de dekbedovertrekken die erin staan. Stuk voor stuk zijn
Lees meer

Auteurs over Voorjaar

Sanne

Slaapadviseur

145 blogs

Jolein

Stylist

38 blogs

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing