Beter slapen

Ik heb iets met slapen. Zzz…

Ik ben Marly van der velden, actrice en moeder van drie kinderen. De oudste van zeven jaar is Sammy-Rose, Jackie-Rey is vier 4 jaar en Jimi-Jones is een jaar. Ik vind het heerlijk om lekker vroeg naar bed te gaan. Niet zozeer om meteen te gaan slapen, maar om even te relaxen.

Zo! Mijn tweede column alweer. Sinds kort mag ik mij ambassadrice noemen van Beter Bed. En dat zeg ik met trots! Toen ik gevraagd werd was ik dan ook meteen om. Dit past bij mij. Ik heb iets met slapen. Ik hou van slapen, maar ik heb ook een tijd gehad dat ik nauwelijks tot niet sliep (zie mijn vorige column) en ik kan je vertellen daar word je geen leuker mens van.

Ook voor mijn werk is het gewoon belangrijk dat ik uitgerust ben. Leren gaat dan een stuk makkelijker. Ook als moeder is het zo belangrijk om aan je nachtrust te komen. Ik heb, als ik een slechte nacht heb gehad, gewoon echt een korter lontje. Vaak ga ik al heerlijk vroeg naar bed om een film of serie te kijken, maar ook om te werken. Zo schrijf ik momenteel deze column heerlijk vanuit mijn nieuwe bed! Maar als ik het over werken in bed heb dan bedoel ik vooral mijn teksten leren. Ik leer echt het beste voordat ik ga slapen. Alsof ik dan als ik slaap er nog steeds mee bezig ben.

Maar even terug naar mijn nieuwe bed. Als ik bij mijn vorige bed aan het leren was dan zat ik altijd te rommelen met mijn kussens die ik dan omhoog zette. Dat zat eigenlijk nooit echt lekker dus dan ging ik maar liggen, maar dat leest weer niet lekker. Kortom mijn nieuwe bed is nu elektrische verstelbaar. Man o man dat is echt een feest. HEERLIJK. Echt een aanrader als je net als ik niet alleen slaapt in bed ;) En Mike (mijn vriend) en ik hebben al behoorlijk vaak de slappe lach gehad als we weer eens tegelijk het knopje in drukte voor ons hoofden en voeten. Net twee bejaarden hahaha… But frankly, we don’t care…

Bekijk hier de slaapkamer van Marly

Lees hier alle columns van Marly 

Upgrade je bed met een elektrische bedbodem

Lattenbodem Bossflex 600 elektrisch verstelbaar bedraad
Meest verkocht

Lattenbodem Bossflex 600 elektrisch verstelbaar draadloos

(335)
Uitvoering: Elektrisch verstelbaar |
Comfortzones: heup- & schouderzone |
Gewichtsklasse: tot 120 kg |

Levertijd: 2 dagen

659.-
Lattenbodem Bossflex 600 elektrisch verstelbaar bedraad
Veel beoordeeld

Lattenbodem Bossflex 600 elektrisch verstelbaar bedraad

(396)
Uitvoering: Elektrisch verstelbaar |
Comfortzones: heup- & schouderzone |
Gewichtsklasse: tot 120 kg |

Levertijd: 2 dagen

539.-

Lattenbodem Emma Click & Sleep x3 elektrisch verstelbaar

(4)
Uitvoering: Elektrisch verstelbaar |

Levertijd: 8 dagen

899.-

Lattenbodem Bossflex 400 elektrisch verstelbaar bedraad

(109)
Uitvoering: Elektrisch verstelbaar |
Comfortzones: heup- & schouderzone |
Gewichtsklasse: tot 120 kg |

Levertijd: 2 dagen

519.-
Lattenbodem Bossflex 200 elektrisch verstelbaar bedraad
Voordeligste keuze

Lattenbodem Bossflex 200 elektrisch verstelbaar bedraad

(28)
Uitvoering: Elektrisch verstelbaar |
Comfortzones: heup- & schouderzone |
Gewichtsklasse: tot 90 kg |

Levertijd: 4 tot 5 weken

179.-
lowest-price
Schotelbodem Discflex elektrisch verstelbaar draadloos
Hoogste korting

Schotelbodem Discflex elektrisch verstelbaar draadloos

(68)
Uitvoering: Elektrisch verstelbaar |
Comfortzones: heup- & schouderzone |
Gewichtsklasse: tot 120 kg |

Levertijd: 2 tot 4 weken

999.- 699.30 Je bespaart 30%

Lattenbodem Bossflex 800 elektrisch verstelbaar draadloos

(36)
Uitvoering: Elektrisch verstelbaar |
Comfortzones: heup- & schouderzone |
Gewichtsklasse: tot 120 kg |

Levertijd: 2 tot 4 weken

919.- 643.30 Je bespaart 30%

Lattenbodem Bossflex 600 deluxe elektrisch verstelbaar bedraad

(87)
Uitvoering: Elektrisch verstelbaar |
Comfortzones: heup- & schouderzone |
Gewichtsklasse: tot 120 kg |

Levertijd: 6 dagen

629.-

Lees meer over

Over de auteur

Actrice en moeder

Marly is actrice én moeder van 3 kleine kinderen.

Meer over Marly

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing