Slaapproducten

Je bed of boxspring in topconditie houden

Heerlijk ontspannen wakker worden met een lekker kopje koffie in je nieuwe bed. Ontbijtje erbij? Zo fijn! Maar het zal niet de eerste keer zijn dat dat kopje koffie of die boterham met jam omgaat. Ai, zo over je nieuwe boxspring. Maar niet getreurd! Bescherm je nieuwe boxspring en ander slaapmeubilair met de Protexx Textile Protector en optimale bescherming is geboden. Je boxspring blijft in topconditie, vlek na vlek.

Wat is Protexx Textile Protector?

Dit is de naam voor een volledige beschermset voor je nieuwe boxspring, gestoffeerde bed of nachtkastje bijvoorbeeld. Een uniek en zeer eenvoudig serviceprogramma waarmee je zelf je slaapsysteem een volledige behandeling kunt geven. De set bestaat uit Protexx Textile Protector (een spuitbus met een optimale textielbeschermer), Protexx Cleantex (een flacon met een zeer effectieve vlekkenoplosser) en een bijpassende poetsdoek.

De voordelen van Protexx Textile Protector op een rijtje

  • Het biedt optimale, onzichtbare bescherming tegen vlekken aan de stof
  • Het zorgt voor efficiënt en eenvoudig onderhoud
  • Toch vlekken? Deze veeg je héél gemakkelijk van de stof af
  • Zijn er vlekken die ondanks alles toch niet weggaan? Je geniet 5 jaar lang van professionele hulp om deze te verwijderen

 
Hoe werkt het?

Door de vaste, gestoffeerde onderdelen na aanschaf zelf eenmalig te impregneren krijgt elke afzonderlijke textielvezel van je slaapsysteem een eigen beschermlaagje. Zónder dat je dit ziet of voelt aan de stof. Dankzij dit beschermlaagje kunnen vlekken op basis van water, olie en (hoofd)vet niet in de vezels van de stof doordringen en blijvende vlekken achterlaten. Hierdoor heb je al genoeg aan een absorberend doekje of een tissue om de vlek héél gemakkelijk te verwijderen. Hoe handig? En heb je last van andere hardnekkige restvlekken dan verwijder je deze met de bijgeleverde en zeer effectieve flacon met vlekkenoplosser.

Profiteer met Protexx ook van 5 jaar vlekkenservice

Extra mooi meegenomen is de unieke 5-jarige vlekkenservice waar je gebruik van kunt maken als je de Protexx Textile Protector set tegelijkertijd koopt in combinatie met je nieuwe bed of boxspring. Dankzij deze service ben je er 100% zeker van dat hardnekkige en onvoorziene vlekken verdwijnen.

Wat houdt deze service in? Op het moment dat er ondanks de behandeling met Protexx toch vlekken ontstaan die niet weg gaan, meld je het bij Protexx Service Center. Vervolgens komt een servicespecialist de vlek geheel kostenloos aan huis verwijderen. Belangrijk: zorg ervoor dat je het aanschafbewijs van zowel je bed of boxspring als de Protexx Beschermset bewaart als garantiebewijs. 

Algemene onderhoudstips voor de bekleding van je bed of boxspring

  • Probeer de stoffen niet aan direct zonlicht bloot te stellen. Na verloop van tijd kan de stof hierdoor verkleuren
  • Stofzuig de bekleding van je boxspring eens per week op een laag vermogen. (Gebruik geen mondstuk met uitsteeksels!) Zo verwijder je haren, stof en losse huidschilfertjes
  • Neem de stof van je boxspring eens in de twee weken even af met een licht vochtige doek

Onderhoud je bed of boxspring

Protexx Textile Protector - 5 jaar vlekkenservice, wit
Meest verkocht

Protexx Textile Protector - 5 jaar vlekkenservice

(19)

Levertijd: Morgen in huis

69.-

Onderhoudsmiddel Cleantex 500 ml

Levertijd: Morgen in huis

14.99

onderhoudsmiddel 2x Conditioner Aquabio

(4)

Levertijd: Morgen in huis

17.95

Onderhoudsmiddel 2x conditioner + vinylreiniger

Levertijd: Morgen in huis

24.95

Onderhoudsmiddel Textile Protector Spray 500 ml

Levertijd: Morgen in huis

39.99

Lees meer over

Over de auteur

Jan

Productexpert

Weet álles over de producten van Beter Bed

Meer over Jan

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing