Slaapproducten

Slaap slimmer met een Philips Wake-up Light

Vaak niet het fijnste moment van de dag: het tijdstip dat je wekker afgaat. Luide tonen vullen je slaapkamer, terwijl jij zo snel mogelijk de snooze-knop probeert te vinden. Gevonden? Niet heel veel later begint het riedeltje weer opnieuw. Ben jij hier ook zo klaar mee en heb je zin om op een fijne manier te ontwaken? Met een Philips Wake-up Light word je iedere morgen op een natuurlijke en ontspannen manier wakker. Hierdoor ben je fitter, energieker én in een betere stemming. Da’s pas slim!

Wat doet een Wake-up Light precies?

Met een Wake-up Light word je gewekt door licht dat langzaamaan steeds feller wordt. Doordat de lichtwekker een echte zonsopkomst nabootst, ontwaak je op een natuurlijke wijze. De lichtsterkte wordt langzaam verhoogd en je slaapkamer geleidelijk aan verlicht. Hierdoor kan je lichaam zich voorbereiden om wakker te worden.

Van warm rood, naar helder geel licht

In de ochtend verkleurt het licht binnen 20 tot 40 minuten van zacht ochtendrood, naar warm oranje en dan naar helder geel licht. Hierdoor begint jouw dag een stuk rustiger. Terwijl het licht steeds feller wordt kies je voor een ontspannen, natuurlijk geluid dat je écht helemaal wakker maakt. Goedemorgen energieke jij!

Zacht in slaap vallen? Wake-up Light helpt

Naast een simulatie voor de zonsopgang, kun je er met een zonsondergang ook voor kiezen om gemakkelijker in slaap te vallen. Door het afnemende licht bereidt je lichaam zich voor op het slapen. Hoe laat dit is, stel je zelf in.

Klinisch aangetoond: Philips Wake-up Light verbetert je welzijn na ontwaken
Verschillende onafhankelijke onderzoeken hebben uitgewezen dat mensen met een Wake-up Light een beter welzijn ervaren na het ontwaken en beter wakker worden. Je stemming is beter en voelt je energieker in de ochtend. Zo heeft in een onderzoek maar liefst 92% van de volwassen gebruikers aangegeven dat de Wake-up Light zorgt voor een aangename manier van wakker worden en wel 88% zegt zelfs dat ze beter wakker worden dan voorheen.

Extra slimmigheidjes in de slaapkamer

Naast de natuurlijke manier van wakker worden en in slaap vallen dankzij het licht zorgt de Wake-up Light voor nog veel meer slimme functies in je slaapkamer. Zo kies je uit verschillende, natuurlijke geluiden die het wakker worden helpen en nog relaxter maken. Zoals fluitende vogels, zeegeluiden of ochtendgeluiden uit de Alpen. Een ingebouwd leeslampje zorgt ervoor dat je genoeg licht hebt om een boek bij te lezen en een nachtlichtfunctie zorgt voor een subtiel, oranje licht zodat je je weg kunt vinden in het donker. Zit er een USB-poort in de lichtwekker? Dan kun je ook je telefoon opladen in combinatie met een oplaadkabel.

Kies jouw Wake-up Light

Tafellamp Paper Interlaken, karton
Meest verkocht

Tafellamp Paper Interlaken

Fitting: E14 |
Soort verlichting: LED |
Inclusief lichtbron: Nee |

Levertijd: 7 dagen

64.- 41.60 Je bespaart 35%
snooze-lose

Verlichtingsset 2 stuks Universele verlichting rond

(64)
Materiaal: metaal |
Soort verlichting: LED |
Inclusief lichtbron: Ja |

Levertijd: 8 dagen

99.- 44.55 Je bespaart 55%
snooze-lose

Verlichting Philips Hue Lightstrip Plus 1 meter

Materiaal: kunststof |

Levertijd: 2 tot 3 weken

29.99

Verlichtingsset 2 stuks Universele verlichting conisch

(65)
Materiaal: metaal |
Soort verlichting: LED |
Inclusief lichtbron: Ja |

Levertijd: 8 dagen

99.- 44.55 Je bespaart 55%
snooze-lose

Set uitstapverlichting

(6)

Levertijd: Morgen in huis

99.-

Lees meer over

Over de auteur

Jan

Productexpert

Weet álles over de producten van Beter Bed

Meer over Jan

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing