Slaapproducten

Climate Control: nooit meer te koud of warm in bed

Pfff wat is het warm: deken eraf. Brrr… Nu wordt het wel érg fris: deken er weer op. Zo kun je de hele nacht wel bezig blijven. Vervelend. Want als je het te warm of koud hebt in bed, word je onnodig vaak wakker. Goed nieuws! Vanaf nu heb jij het nooit meer te koud of te warm: dankzij het Climate Control dekbed en Climate Control hoofdkussen. Die wil jij hebben! In dit blogartikel leggen we je uit waarom.

Met het Climate Control dekbed en hoofdkussen geniet jij optimaal van je welverdiende nachtrust. Want beiden zorgen ervoor dat je het nooit meet te koud of warm hebt in bed. Ze passen zich namelijk aan jouw lichaamstemperatuur aan, het hele jaar door! Dus koude winternacht? Geniet van de beste isolatie en warmte. Zomerse plaknacht? Jij houdt je hoofd letterlijk en figuurlijk heerlijk koel.

Climate Control dekbed

Het Climate Control dekbed is gevuld met een hoogwaardige Thermosoft vulling. Dit is een synthetisch, antiallergisch materiaal dat vakkundig laagje voor laagje wordt gemaakt. Het voordeel? Er ontstaat zo veel stilstaande lucht tussen de lagen en precies dat is de allerbeste isolator die je je maar kunt wensen. Doordat de vezels van binnen hol zijn is het dekbed toch lekker licht en kan hij een teveel aan vocht goed kwijt.

Maar wat dit dekbed nu écht uniek maakt is de speciale, gepatenteerde Tones of Cool ® behandeling die de hoes aan één kant heeft gehad met zogenaamde Phase Change Materials. Dit zijn hele kleine, ronde capsules die ervoor zorgen dat je lichaamstemperatuur in balans blijft. Precies wat jij nodig hebt. Zodra je het te warm hebt, slaat het dekbed die overtollige warmte op. Krijg je het dan te koud dan wordt die warmte weer vrijgegeven voor een constante temperatuur in bed. De hoes is gemaakt van 100% katoen en samen met de vulling in de vorm van een ruit gestikt, zodat de vulling goed op zijn plaats blijft zitten.

  • Speciaal behandeld voor een altijd perfecte lichaamstemperatuur
  • Het hele jaar het juiste slaapklimaat
  • Eenvoudig zelf wasbaar op 60 graden

Leuk om te weten: deze techniek is ooit ontwikkeld door NASA. Zo werden de astronauten in de ruimte - waar het zeer koud of warm kan zijn - goed beschermd.

Climate Control dekbed Beter Bed

Climate Control Hoofdkussen

Ook met het Climate Control hoofdkussen geniet je altijd van de perfecte slaaptemperatuur in bed en dus een optimale nachtrust. Het kussen is namelijk, net zoals het dekbed, aan één zijde behandeld met Tones of Cool®, waardoor warmte opgeslagen wordt en weer afgegeven zodra je het kouder krijgt. Het kussen heeft een Ecodown vulling: een synthetische vulling die superzacht en soepel aanvoelt. De satijnen hoes maakt het kussen nóg zachter. Je kunt het kussen op een lage temperatuur zelf met de hand wassen, handig!

  • Perfecte temperatuurregeling
  • Voelt extra zacht
  • 100% synthetische vulling
Climate control hoofdkussen Beter Bed

Climate Control kussensloop

Is jouw kussen nog niet aan vervanging toe, maar wil je wel graag genieten van een zo constant mogelijke lichaamstemperatuur in bed? Met de Climate Control kussensloop geniet je van dezelfde voordelen. De sloop heeft namelijk ook de speciale Tones of Cool®  behandeling gehad.  De sloop is gemaakt van 100% perkal katoen en kan onder je normale kussensloop gebruikt worden in plaats van een molton kussensloop. De sloop is gemakkelijk in het onderhoud en kan in de wasmachine en droger.

  • 100% hoogwaardig katoen
  • Optimale temperatuurregeling
  • Afritsbare hoes voor extra hygiëne

Over de auteur

Jan

Productexpert

Weet álles over de producten van Beter Bed

Meer over Jan

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing