Slaapproducten

Slim! Uitstapverlichting in je slaapkamer

Word jij ‘s nachts regelmatig wakker voor een toiletbezoekje? Je weg in het donker vinden kan dan best lastig zijn. Toch is de grote lamp aandoen geen optie, omdat je niet iedereen wakker wil maken. Natuurlijk wil je ook niet het risico lopen om te struikelen over rondslingerende schoenen. Of je teen stoten aan de hoek van je bed. De oplossing is dichterbij dan je denkt: wees slim en ga voor uitstapverlichting.

Wat is uitstapverlichting?

Uitstapverlichting is precies wat de naam al doet vermoeden: het helpt je met uit je bed stappen dankzij verlichting. Zodra je je bed uitstapt, sprint de verlichting namelijk automatisch aan. Zo zie je precies waar je loopt. Het gaat hier om een subtiele en dus perfecte hoeveelheid licht, Ideaal, zo stoor je niemand anders met het uit bed stappen in het donker.

Bekijk onze uitstapverlichting

Uitstapverlichting: makkelijk te bevestigen

Uitstapverlichting koop je meestal in een set van twee. Je bevestigt de sets gemakkelijk met magneten of plakstrips  aan de onder- of zijkant van je bed. Geen gedoe met schroefjes of gaten boren dus. Het fijne is dat je zelf bepaalt hoe lang het licht aanblijft. Bijvoorbeeld 30 seconden of 5 minuten. 

Uitstapverlichting: ook handig in de kinderkamer

Is je kleintje ’s nachts nog regelmatig wakker of neem je  sowieso nog wel eens een kijkje in het donker? De uitstapverlichting is perfect om ook deze ruimte subtiel te verlichten, zonder je kleintje te wakker te maken.

Lees meer over

Over de auteur

Jan

Productexpert

Weet álles over de producten van Beter Bed

Meer over Jan

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing