Slaapproducten

Dé top 5 allerfijnste winterdekbedden

Wil jij helemaal klaar zijn voor de koude nachten? Lees dan vooral verder. Wij hebben namelijk onze 5 fijnste winterdekbedden voor je op een rijtje gezet. Dat dit de allerfijnste dekbedden voor de winter zijn bedenken we niet zelf. Dit zijn namelijk de 5 best verkochte winterdekbedden. En dat is natuurlijk niet voor niets. Zelfs tijdens de koudste winternachten houden deze dekbedden je heerlijk warm.

Welk dekbed past bij jou?

1.      Dekbed Select synthetisch 4-seizoenen

(Meest verkocht)

Met stip op nummer 1 staat dit synthetisch 4-seizoenen dekbed van ons eigen merk Beter Bed Select. En toevallig of niet, dit is ook onze eigen favoriet. Waarom? Omdat je met dit dekbed kiest voor een verrassend goede prijs-kwaliteitverhouding. Dat betekent dat je in de winter geniet van een heerlijk warm dekbed met de warmste warmteklasse met soepel en licht comfort voor een heel fijn prijsje. En dat is nog niet alles. Dankzij de vulling van holle synthetisch 3D vezels kan het dekbed prima op een hoge temperatuur in de was en is het antiallergisch. Doordat je een 4-seizoenen dekbed koopt ben je ook tijdens de lente, zomer en herfst voorzien van het beste slaapklimaat.

Vulling: Holle 3D vezels
Hoes: 100% perkal katoen voor zacht comfort en goede ventilatie en vochtregulatie
Eigenschappen: Goede prijs-kwaliteitverhouding, licht en soepel comfort, wasbaar en antiallergisch. Naast de winter ook geschikt voor alle andere seizoenen.
Warmteklasse: Warmteklasse 1 (Met de 2 losse delen aan elkaar vast) Warmteklasse 4 (zomerdeel los, warmteklasse 3 (voor-/najaarsdeel los)

Shop hier

 

2.      Dekbed Dauna soft Basic Synthetisch 4-seizoenen 

Ben jij op zoek naar een licht dekbed voor tijdens de koudere wintermaanden? Dus wel de warmte in de winter, maar niet een zwaar gewicht op je lijf? Dit 4-seizoenen dekbed is heerlijk licht van gewicht en valt soepel om je heen. Doordat het uit twee losse delen bestaat kun je eindeloos variëren met dit dekbed en geniet je altijd van de juiste temperatuur in bed. De vulling van 100% gesiliconiseerde, synthetische holle vezels zorgt voor dit lichte gewicht, want deze vezels zijn perfect luchtdoorlatend. Het dekbed heeft een katoenen hoes dat goed ademt en ventileert, zodat je wel warm ligt, maar het niet plakkerig aanvoelt.

Vulling: Gesiliconiseerde, synthetische holle vezels
Hoes: 100% katoen voor goede ventilatie en vochtregulatie
Eigenschappen: Warm en superlicht tegelijk, wasbaar en antiallergisch, zacht en luchtdoorlatend, naast de winter ook geschikt voor alle andere seizoenen.
Warmteklasse: Warmteklasse 1 

 

Shop hier

 

3. Dekbed Select 15% Dons 4-seizoenen

Vind je het prettig wanneer je een wat zwaardere deken op je lijf voelt als je in bed ligt? Kies dan voor dit zwaardere, maar zeer comfortabele dekbed van Select. Het dekbed is gevuld met 15% witte eendendons en 85% eendenveertjes. De veertjes hebben een wat hoger gewicht, waardoor dit dekbed dus wat zwaarder aanvoelt. Heerlijk cozy! Natuurlijk kun je rekenen op goede ventilatie, vochtregulatie en warmte-isolatie. Ook tijdens de warmere maanden geniet je met dit 4-seizoenen dekbed van het juiste slaapklimaat.

Vulling: 15% witte Europese eendendons, 85% eendenveren
Hoes: 100% katoen voor goede ventilatie en vochtregulatie
Eigenschappen: Goede isolatiewaarde, zwaarder gewicht, goede ventilatie en vochtregulatie, naast de winter ook geschikt voor alle andere seizoenen.
Warmteklasse: Warmteklasse 1 (Met de 2 losse delen aan elkaar vast) Warmteklasse 4 (zomerdeel los, warmteklasse 3 (voor-/najaarsdeel los)

 

Shop hier

 

4. Dekbed Gold 90% Dons Alle seizoenen

Wil jij het hele jaar door genieten van het toppunt van comfort dan zit je helemaal goed met dit kwaliteitsdekbed van Kårlsson. Een cadeautje voor je nachtrust. Perfect wanneer je het fijn vindt als je dekbed lekker licht is en soepel om je heen valt zonder in te leveren op warmte. Het dekbed is gevuld met 90% witte ganzendons en 10% ganzenveertjes. Het ganzendons biedt een zeer hoge isolatiewaarde waardoor het snel warm aanvoelt in je bed. Ondanks dat biedt het dons ook goede ventilatie en vochtopname waardoor het dekbed ook zijn frisheid behoudt. Daarnaast geniet je ook van een duurzaam dekbed, want dons behoudt supergoed zijn vorm. Last van huistofmijtallergie? De huisstofmijt krijgt geen kans in dit donzen dekbed dankzij de goed isolerende en vochtregulerende eigenschappen. De 100% katoenen hoes zorgt voor goede ventilatie en heeft een satijnbinding om het luxe gevoel compleet te maken.

Vulling: 90% ganzendons, 10% ganzenveren
Hoes: 100% katoen voor goede ventilatie en vochtregulatie
Eigenschappen: Hoge isolatiewaarde voor snelle, behaaglijke warmte, goede ventilatie en vochtregulatie, perfecte keuze bij een huisstofmijtallergie, vederlicht en soepel comfort. Naast de winter ook geschikt voor alle andere seizoenen.
Warmteklasse: Warmteklasse 1 

 

Shop hier

5.      Dekbed Puurnatuur Wol 4-seizoenen

(Best beroordeeld)

Geniet van de beste isolatie tijdens de koudste wintermaanden dankzij de vulling van 100% zuiver Texelse scheerwol met dit Puurnatuur dekbed 4-seizoenen van Texeler. Dankzij het wol heeft het dekbed lekker veel volume en voelt heerlijk zacht aan. Het wol is daarnaast zelfreinigend, vormvast, duurzaam, heeft een lange levensduur, voorkomt de huisstofmijt en werkt brandvertragend. Dat zijn héél veel fijne eigenschappen op een rijtje. Maar dit dekbed biedt nóg meer. Het is ook nog eens een 4-seizoenen dekbed, waardoor je dankzij de zeer goed absorberende eigenschappen van de natuurlijke vezels van het wol tijdens de juist wat warmere nachten kunt rekenen op de perfecte anti transpirant.

Vulling: 100% zuiver Texelse scheerwol
Hoes:100% perkal katoen voor zacht comfort en goede ventilatie en vochtregulatie
Eigenschappen: Volumineus, zacht comfort, uitstekende isolatie en ventilatie zelfreinigend, vormvast, duurzaam, lange levensduur, voorkomt de huisstofmijt en is brandvertragend. Naast de winter ook geschikt voor alle andere seizoenen.
Warmteklasse: Warmteklasse 1 (Met de 2 losse delen aan elkaar vast) Warmteklasse 4 (zomerdeel los, warmteklasse 3 (voor-/najaarsdeel los)

 

Shop hier

 


Welk dekbed past bij jou?

Wist je dat je dekbed voor maar liefst 80% je slaapklimaat bepaalt? Belangrijk dus dat deze past bij je slaapgedrag en -wensen. Bij het kiezen van het juiste dekbed zijn er veel zaken om rekening mee te houden. Hoe kies je nu jouw beste dekbed? Daar helpen we je graag bij.

Doe de test

Lees meer over

Over de auteur

Jan

Productexpert

Weet álles over de producten van Beter Bed

Meer over Jan

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing