Oud matras inruilen = 15% éxtra korting

3 : 12 : 12
40

Onze missie

Als ervaren slaapspecialist weten we alles van slapen. Als geen ander weten we dat iedereen andere behoeftes heeft als het om slapen gaat. Daarom geven we altijd persoonlijk en datagedreven, wetenschappelijk onderbouwd advies én uitstekende service. Zo vind jij precies de producten die passen bij jouw behoeftes.

Onze missie

Hoe beter je slaapt, hoe gelukkiger, gezonder en productiever je bent. Toch kampt 1 op de 5 mensen met een vorm van slaapproblematiek. Dat moet beter. Onze missie is om ervoor te zorgen dat iedereen de slaapkwaliteit krijgt die hij verdient en zetten ons hier dagelijks voor in.

 

Onze visie

Bij Beter Bed geloven we dat iedereen beter kan slapen. Goed slapen is beter voor je gezondheid, alertheid en hoe je in je vel zit. Door ervoor te zorgen dat iedereen goed slaapt zetten we een maatschappelijk probleem om naar een maatschappelijke kans

 

Beter Slapen Plan

Volg het Beter Slapen Plan en… -it’s in the name-  slaap beter. Met dit plan voorzien wij je van het allerbeste en meest complete slaapadvies op maat in 5 eenvoudige stappen. We nemen de tijd om samen naar jouw persoonlijke voorkeuren te kijken. Uiteindelijk ontstaat er een persoonlijk slaapprofiel. Zo zorgen we ervoor dat jij beter slaapt.

Meer over het Beter Slapen Plan

Assortiment | Beter Bed

Beter Slapen ID

We zetten ons dagelijks in voor ons motto: Beter slapen, beter leven. Voor iedereen. Goed slapen betekent voor iedereen wat anders. De één droomt heerlijk weg op een zacht matras tussen de fluffy kussens, een ander heeft juist stevige ondersteuning nodig. Om er achter te komen wat goed slapen voor jóu betekent, ontwikkelde Beter Bed de Beter Slapen ID: het slimme matras dat op basis van jouw voorkeuren, metingen en enkele vragen van onze slaapexpert binnen enkele minuten een selectie matrassen geeft die perfect bij je passen. Slim, snel én handig!

Meer over de Beter Slapen ID

Partners

Samen staan we sterk. Daarom werken we bij Beter Bed graag samen met onze partners: onze kennispartners voorzien ons vanuit hun expertise van alle ins en outs op het gebied van slaap, we hebben een warme samenwerking met het Prinses Maxima Centrum en gaan in de toekomst samenwerken met zorgverzekeraars. Alles om te zorgen voor betere slaap voor iedereen.

Alles over onze partners

Samenwerking & pers

Bij Beter Bed werken we graag samen om onze missie ‘Beter slapen, beter leven voor iedereen’ zo krachtig mogelijk onder de aandacht te brengen. Voor interviewverzoeken, persuitleen van onze productcategorieën en andere samenwerkingen kun je daarom altijd contact met ons opnemen. Op zoek naar rechtenvrije persfoto’s? Die vind je hier.

Neem contact met ons op

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing