Beter slapen

Kussen van jou, kussen van mij. Scheiden, wat nu?

Het is een feit. Ruim 1 op de 3 getrouwde stellen gaat uit elkaar. Een tweede feit is dat veel koppels dit doen in september. Na de - voor het gevoel eeuwig durende - zomervakantie worden er volop cd’s verdeeld en ook over de rest van de inboedel moet worden nagedacht. Ieder z’n eigen hoofdkussen ligt voor de hand. Ieder een dekbedovertrek en hoeslaken gaat ook nog wel lukken. Maar neem jij het zomerdekbed en hij het winterdeel of heeft 1 van jullie vanaf nu gewoon helemaal geen dekbed meer?

De koek is op

Scheiden kun je natuurlijk op elk moment in het jaar, maar in de periodes na vakanties en feestdagen is toch echt een piek te onderscheiden in het aantal scheidingen. Na weken bij elkaar op de lip te hebben gezeten en je te hebben geïrriteerd aan alle onhebbelijke gewoontes van je eega, ben je hem of haar helemaal zat. Samen komen jullie tot de conclusie: het is genoeg geweest!

Verdeling van het beddengoed en… de bedden

Dé plek met herinneringen aan intieme momenten die jullie samen gedeeld hebben. Sommige mensen zijn er heel stellig in: “Neem jij het bed maar mee!”. Zij kopen het liefst een nieuw onbeslapen bed, waarin ze fris opnieuw kunnen beginnen. Liever dat, dan dat ze in het bed moeten blijven liggen waarin ze jaren met hun ex geslapen hebben. Anderen denken “Ik moet al genoeg kosten maken, that bed is mine. Het ligt bovendien zo lekker”. Een derde optie is allebei een deel van het bed meenemen. Bij Beter Bed adviseren we koppels niet zelden ieder een apart matras te kopen. Helemaal afgestemd op jouw persoonlijke lichaamsbouw en slaaphouding. Dat een 1-persoons matras handig mee te nemen is, komt ook nog eens goed van pas. Zeker zo in september…

Dag van de scheiding

Zoals er voor alles een dag wordt uitgeroepen, is vrijdag 12 september gedoopt tot landelijke ‘Dag van de scheiding’. Op deze dag openen veel advocaten en scheidingsmediators hun deuren voor belangstellenden. Dus wil je vrijblijvend kennismaken, meer informatie of een gratis scheidingscheck uit laten voeren? Vandaag is de perfecte dag! 

Als je advies wilt over een nieuw bed ná je scheiding of over twee 1-persoonsmatrassen vóór je scheiding, ben je uiteraard welkom in een van de vele Beter Bed winkels. Veel geluk!

Lees meer over

Over de auteur

Slaapadviseur

Slaap jezelf gezond

Meer over Nadieh

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing