Beter slapen

Singles slapen beter!

Single zijn is soms helemaal zo slecht nog niet. Het vrijgezellen bestaan heeft zeker ook héél veel voordelen. En in bed zijn dat er meer dan je denkt.

Single? Vier dat je vanavond alleen in bed ligt

Vieren ja! Want er zijn meer dan genoeg redenen waarom het heerlijk is om vanavond weer alleen in je bedje te kunnen kruipen. Mocht je als single alleen even de nadelen zien, lees vooral verder en je zult hier héél snel van terugkomen.

  • Een deken helemaal alleen voor jezelf

Niets zo vervelend als ’s nachts rillend wakker worden van de kou met naast je een partner die heerlijk de hele deken benut. Trekken en sjorren, het wordt er niet gezelliger van in bed! Hier heb jij als single geen last van. Je wikkelt de deken drie keer om jezelf en niemand die daarom zeurt.

Wil je toch het gevoel hebben dat je geknuffeld wordt? Misschien is een verzwaringsdeken dan wel iets voor jou. P.s. het zorgt ook nog eens voor minder stress.

  • Geen snurkende monstergeluiden

Hoe irritant is een snurkende partner en hoe fijn is het dat jij hier nooit last van hebt?! Oordopjes? Die heb je niet nodig. Althans, niet om ronkende geluiden tot soms wel zestig decibel te weren. Je kunt gewoon heerlijk in alle rust in slaap vallen.

  • Heel het matras voor jou alleen

Lekker ongegeneerd en volledig uitgestrekt met je benen en armen wijd in bed liggen. Jij kunt dat gewoon iedere dag. Overdwars, diagonaal, met je hoofd aan het voeteneind. Waarom niet? Het is jouw bed, alleen van jou, dus maak gebruik van alle ruimte.

  • Geen onrustig gedraai en gewoel

Hoe vervelend: ben je eindelijk in slaap gedommeld, begint je partner woest te woelen en draaien. Jep, je bent weer klaarwakker. Probeer dan de slaap maar weer snel te pakken. Want hij of zij blijft maar draaien en onrustig bewegen. Heb jij als single óók al geen last van.

  • De lamp gaat uit wanneer jij het wil

Je bent doodmoe en wil niets liever dan meteen slapen, maar je partner wil het liefst nog uren met het lampje aan lezen. Grrr irritant. Jij als single hoeft hier lekker geen concessies in te doen. Het licht gaat uit wanneer jij het wil en blijft aan, precies, ook wanneer jij het wil.

  • Je favoriete serie of voetbal? Geen compromis

Lekker vroeg onder de wol en nog even iets kijken vanuit bed. Jíj hebt zin in die nieuwe Netflix serie waar iedereen het over heeft, maar je partner wil toch echt die Champions League wedstrijd zien. Als single hoef je wederom geen compromis te sluiten. Beter!

  • Geen partner die opstaat en jou wakker houdt

Je kunt nog heerlijk een uur slapen en draait je hier dan ook nog eens goed voor om. TRRRRING! Daar gaat die vervelende wekker van je partner. Dat uur slapen wordt helemaal niets meer. De douche, de kastdeuren alle geluiden houden je wakker. Lucky single. Jij wordt pas wakker wanneer je eigen wekker afgaat.

Alleen slapen: véél beter

Alleen al voor je nachtrust is single zijn helemaal zo gek nog niet. Wist je dat alleen slapen eigenlijk zelfs véél beter voor je is? Geen single? Euuh schat, pak jij de bank vanavond?!

Single slapen is niet sneu, het is héérlijk

Alleen slapen zorgt ervoor dat je meer uitgerust wakker wordt. Je bed delen leidt namelijk vaak tot een slechtere nachtrust. Soms leidt het zelfs tot slaaptekort. Er liggen immers twee mensen in één bed die er allebei heel andere slaapgewoonten op nahouden. Als het dan alleen bij donkere kringen onder je ogen bleef prima, maar langdurig slaaptekort heeft zeker een negatieve invloed op je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Los van dat overdwars, uitgestrekt in je bed liggen gewoon heerlijk is, zorgt single slapen dus ook voor een betere versie van jezelf.

Het mag duidelijk zijn: single zijn is helemaal zo slecht nog niet. In ieder geval niet voor je nachtrust. Duik vanavond lekker vroeg (alleen) je bed in. Ga uitgestrekt op het matras liggen, wikkel jezelf in de deken (hij is immers alleen voor jou), kijk je favoriete serie en snurk zo hard je kunt. 

Krijg het lekker warm met een elektrische deken

Nu met mooie kortingen

dk_el_kts101_ilva_1p_vrijstaand1
Meest verkocht

Elektrische deken Ilva

(19)

Levertijd: Morgen in huis

27.99 22.39 Je bespaart 20%

Elektrische voetwarmer Cresta KTS968

Levertijd: Morgen in huis

39.99 31.99 Je bespaart 20%
ed_cresta_eco_fleece_wellcare_1P_wit_detail_2
Hoogste korting

Elektrische deken Eco Fleece

(3)

Levertijd: Morgen in huis

99.99 79.99 Je bespaart 20%
dk_el_kts110_lova_1p_vrijstaand1
Best beoordeeld

Elektrische deken Lova

(27)

Levertijd: Morgen in huis

32.99 29.69 Je bespaart 10%

Elektrische deken Cresta KTS170 1-persoons

Levertijd: Morgen in huis

49.99 44.99 Je bespaart 10%

Blogs per tag

Over de auteur

Slaapadviseur

Weet alles over slapen.

Meer over Sanne
Advies nodig?
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing