Beter slapen

Slapen in een boomhut: een bijzondere plek!

Als je op zoek bent naar een stoere plek om te overnachten, is een boomhut een uitstekend idee! Wie droomde er als kind niet van het bouwen van een eigen boomhut? Hoe tof is het om er uiteindelijk toch nog een nachtje in te slapen? Zowel voor volwassenen als voor kinderen is een boomhut een unieke slaapplek. Geniet van de rust in de natuur en de bijzondere ervaring van het ‘buiten’ slapen. Je slaapt immers niet elke nacht in een boom op 4 meter hoogte. In dit artikel geven we enkele tips voor ov

Waar staan die boomhutten?

Hieronder lees je enkele tips waar je zou kunnen overnachten in een boomhut.

Boomhut Koekoek in Vinkel

Deze boomhut maakt een overnachting voor jonge kinderen wel erg speciaal. Om in de boomhut te komen, gebruik je de trap. Om beneden te komen, gebruik je de… glijbaan! De boomhut heeft één grote ruimte met twee stapelbedden. Je zit midden in het groen en voor een wc-bezoek glijd je naar beneden en loop je naar een apart gebouw. Bij de reservering krijg je gratis toegang tot vijf dagattracties in de omgeving.

Boomhut Vinkel

Het Kleine Paradijs in Friesland

Bij een overnachting in de boomhutten van Het Kleine Paradijs in Easterein hoor je de wind door de bomen suizen. Je slaapt op grote hoogte in een boom en komt volledig tot rust. Alsof overnachten in een boomhut niet al bijzonder genoeg is, hebben deze boomhutten glas-in-loodramen, welke je verrassende uitzichten bieden.

Boomhut Friesland

Camping De Norgerberg in Drenthe

Back to basic in een boomhut op Camping De Norgerberg. Eenvoudige boomhutten inclusief hangmatten voor de kids (of voor jezelf om lekker te ontspannen). Deze kindvriendelijke camping biedt de ideale plek voor een vakantie waar de kinderen én jijzelf nog vaak aan terugdenken. In de omgeving zijn veel bossen voor avontuurlijke activiteiten. Slapen in een boomhut gecombineerd met een ontdekkingstocht door het bos. Spannender kunnen wij het ook niet maken… Een overnachting in een boomhut in het Drentse Norg is vanaf € 37,50 te realiseren.

Boomhut Drenthe

Love Shack in België

In Domaine de la Carrauterie vind je een echt liefdesnestje in de bomen. Met een glazen voorkant heb je een prachtig uitzicht op de bosrijke omgeving. Op 7 meter hoogte voel je je hier echt even weg van de alledaagse drukte. Ontspanning staat in Domaine de la Carraiterie dan ook hoog in het vaandel, met verschillende rustgevende activiteiten. Voor dit liefdesnestje moet je wel even een duit in het zakje doen. Eén overnachting kost € 349,-. Wil je de overnachting nog romantischer maken? Boek dan het VIP All Inn-arrangement voor € 495,-. 

Boomhut België

Treehouse Boomhut XXL in Dwingeloo

Ja, XXL is deze boomhut zeker! Je kunt hier met maar liefst zeven personen in overnachten. Op zeven meter hoogte heb je een prachtig uitzicht in de natuur. Kom volledig tot rust en geniet van je gezin en familie. De boomhut is werkelijk van alle gemakken voorzien: van vloerverwarming tot maar liefst drie buiten terrassen. Een echt sprookje!

Lees meer over

Over de auteur

Slaapadviseur

Slaap jezelf gezond

Meer over Nadieh

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing