Beter slapen

Slapen op het strand: 5 tips voor knusse huisjes!

Wanneer je denkt aan de zomer, denk je al gauw aan zon, zee en strand. Het is dan ook niet gek dat veel mensen op vakantie gaan naar de kust. Wil je wél het gevoel van een verre vakantie, maar niet te ver weg? Ben je op zoek naar vrijheid en lijkt het je wel wat om in slaap te vallen onder het genot van het geluid van de golven? Overweeg dan eens een overnachting in een huisje op het strand!

Strandhuisje huren in Nederland

Ondanks dat Nederland niet wordt gezien als een bestemming voor een strandvakantie, is het aanbod van huurhuisjes aan het strand vrij groot! Krijg je al warme gevoelens bij het idee van slapen op het strand, maar weet je nog niet precies waar je moet zijn? Lees dan snel onze tips voor 5 bijzondere overnachtingen!


Strandhuisje in Castricum

Een knus strandhuisje gelegen midden in de duinen, dat vind je in Castricum en omgeving. Op Kennemer Duincampings Geversduin en Bakkum liggen strandhuisjes met meubilair van authentiek steigerhout. Hierdoor krijg je nog meer het relaxte vakantiegevoel. Op slechts 1500 meter afstand vind je het strand en de Noordzee. Een midweekje in deze comfortabele strandhuisjes is te reserveren vanaf 195,-.


Breezand Beachhouses in Vrouwenpolder

Op het mooie strand van Vrouwenpolder staan de Breezand Beachhouses. Vanaf de veranda heb je een prachtig uitzicht over de zee en de Deltawerken en je bent in no time op het strand! Klap je strandstoeltje uit en geniet van het zand, de golven, de zon en de wind. Een weekend overnachten in de Breezand strandhuisjes kan vanaf 400,-.

Bekijk nu

 

Landal Beach Resort Ooghduyne in Julianadorp aan Zee

Op het strand in Julianadorp staan maar liefst 66 strandhuisjes met uitzicht op de Noordzee. Met een eigen balkon kun je volop genieten van de kabbelende golven. En wat is een strandhuisje nu zonder strandstoelen? Deze staan op je eigen terras en hetzelfde geldt voor comfortabele loungebedden! Voor een verblijf op het strand in Julianadorp in Zee kun je rekenen op een bedrag van 549,-.

Vakantiehuisje op het strand van Noordwijk

Met je voetjes in het warme zand de zon zien ondergaan? Als dit jou goed in de oren klinkt, zijn de strandhuisjes in Noordwijk echt wat voor jou. Het uitgestrekte strand en de prachtige duinen zorgen ervoor dat deze plek een perfecte bestemming is voor een unieke vakantiebeleving. De vijf huisjes zijn ieder jaar te huren vanaf maart tot en met oktober.

Huisje op het strand: Strandweelde in Zeeland

De huisjes op, misschien wel het schoonste strand van Nederland, Nieuwvliet-Bad in Zeeland zijn op zijn zachtst gezegd bijzonder te noemen. Bij aankomst zul je versteld staan van het knappe staaltje architectuur en het unieke uitzicht vanaf de twee terrassen. Wil je echt zorgeloos genieten? Dan biedt Strandweelde ook nog extra services aan om je verblijf nog fijner te maken.

Lees meer over

Over de auteur

Slaapadviseur

Slaap jezelf gezond

Meer over Nadieh

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing