Slaapproducten

Jouw perfecte matras vind je met de Beter slapenID

Ben je op zoek naar een nieuw matras? Een belangrijk moment, want met het juiste matras geniet je (weer) van een goede nachtrust en begin je iedere dag vol energie. Maar welk matras past nou het best bij jou, je lichaam en je slaaphouding(en)? Om het écht zeker te weten kies je natuurlijk voor meten. Hoe? Met de Beter slapen ID. Een nieuwe technologie die precies, snel én simpel meet welk matras het best bij jou past.

Waarom een Beter Slapen ID?

In de praktijk zien we dat veel mensen te lang slapen op een matras, dat niet meer de juiste ondersteuning biedt. Waar we veel geld uitgeven aan een gloednieuwe auto of hypotheek, gezond eten en de sportschool, geven we relatief maar weinig uit aan een matras. En dit terwijl je hier maar liefst een derde van je leven op ligt én deze grote invloed op je dagelijks leven heeft. Voor ons genoeg redenen om iedereen te helpen met het vinden van het juiste matras. Dit was dan ook hét uitgangspunt voor het ontwikkelen van de Beter Slapen ID.

De voordelen van de Beter Slapen ID op een rijtje

  • Vind jouw beste matras aan de hand van data
  • Werkt snel en simpel
  • Gekoppeld aan ruim matrassenassortiment
  • Gratis proberen in de winkels: altijd eentje in de buurt
  • Beter slapen met een matras dat perfect bij jou en je lichaam past

Vind dichtsbijzijnde winkel

Of doe de test online

Hoe werkt de Beter Slapen ID?

De Beter Slapen ID bestaat uit een slim matras dat met vier sensoren nauwkeurig je lichaam meet. Dus terwijl jij op het Beter Slapen ID matras ligt, verzamelt deze duizenden datapunten over jou en je lichaamstype. Op basis van deze lichaamskenmerken én aan de hand van een aantal persoonlijke vragen, ontstaat jouw persoonlijk slaapprofiel: je Beter Slapen ID. Deze is gekoppeld aan ons uitgebreide matrassenassortiment. Samen met de kennis en ervaring van onze slaapadviseurs krijg jij zo het beste, onafhankelijke datagedreven advies.

Jouw Beter Slapen ID klaar? Tijd om matrassen te testen!

Jouw Beter Slapen ID wordt gekoppeld aan 5 geselecteerde matrassen die voor je klaar liggen in de winkel. Na het ontvangen van jouw Beter Slapen ID en de daarbij 5 best passende matrassen is het dus tijd om deze op je gemak te gaan testen. Ga lekker proefliggen en ervaar de verschillende matrassen. Het gaat er nu om dat je kiest voor het matras dat jij het fijnst vindt liggen, want matchen bij jouw lichaam, wensen en slaaphouding dat doen deze vijf matrassen sowieso allemaal. En natuurlijk staan onze slaapadviseurs je graag bij om je te helpen en ál je vragen te beantwoorden.

Waar vind ik de Beter Slapen ID?

De Beter Slapen ID vind je nu al in heel veel Beter Bed winkels. Zo vind je altijd een winkel bij jou in de buurt om je eigen Beter Slapen ID te laten maken.

Vind dichtsbijzijnde winkel

Lees meer over

Over de auteur

Slaapadviseur

Weet alles over slapen.

Meer over Sanne

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing