Slaapproducten

Seniorenbedden

Overdag ben je actief en bezig met van alles en nog wat. ’s Nachts wil je je lichaam optimaal laten herstellen van alle inspanningen, zodat je de volgende dag weer vol energie en zonder klachten opstaat. Zeker als je wat ouder wordt, vraagt een goede nachtrust om comfort en functionaliteit.

Comfort Collectie

Onze Comfort Collectie sluit hier perfect op aan. Alle seniorenbedden hebben de ideale in- en uitstaphoogte en zijn verkrijgbaar in een elektrisch verstelbare uitvoering met duidelijke afstandsbediening. Er zijn tal van accessoires en hulpmiddelen die het je nóg makkelijker maken. Je koopt een bed dat past bij je leven van nu én dat van de toekomst.

Bekijk alle seniorenbedden

De voordelen van een seniorenbed

  • Extra hoge instap
  • Eenvoudig opmaken
  • Elektrisch verstelbaar
  • Gemakkelijk stofzuigen
  • Met uitstapverlichting

Het gemak van een seniorenbed

Allereerst is een bed bedoeld om in uit te rusten. Naast de kwaliteit van je slaap, is het fijn als je er gemakkelijk in en uit kunt stappen en het zonder moeite kunt opmaken. Een comfortbed oftewel seniorenbed biedt dit gemak. Je bepaalt zelf de hoogte van je bed, wat ideaal is als je je rug niet onnodig wilt belasten of speciale zorg nodig hebt. Wielen achter de bedpoten zorgen ervoor dat je het bed gemakkelijk verplaatst, bijvoorbeeld bij het stofzuigen.

Heb je lichamelijke klachten of wil je deze voorkomen? Kies dan voor extra comfort met opties als een bedlift, uitstapverlichting, een uitstaphulp en een elektrisch in hoogte verstelbare bedbodem. Je lichaam verdient het.

Lees meer over

Over de auteur

Jan

Productexpert

Weet álles over de producten van Beter Bed

Meer over Jan

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing